LEDIG STILLING:

Journalistene Thea N. Dahl og Kari Hegstad.

Advokatbladet søker jusstudent eller nyutdannet jurist til ettårig prosjektstilling i redaksjonen i Oslo 

Søknadsfrist: 11. november

Publisert Sist oppdatert

Advokatbladet kommer ut med seks utgaver i året. Vi satser hardt på kvalitet i journalistikken, og papirmagasinet har vunnet flere fagpressepriser de siste årene. Samtidig satser vi kraftig på nett, og er inne i en sterk utvikling.

Vi jobber hardt hver dag for å være nyhetsledende, spennende og relevante for våre lesere, og stiller høye krav til nøyaktighet og presisjon. Til nett produserer vi ferske nyhetssaker daglig.

Advokatbladet eies av Advokatforeningen. Over nitti prosent av landets advokater er medlemmer av Advokatforeningen.

Bladet er medlem av Fagpressen og følger Redaktørplakaten.



Søknadsfrist: 11.november



Arbeidssted: Universitetsgt. 9, Oslo

Jobbtype: Journalist

Type stilling: Prosjekt




SØK STILLINGEN HER

Som journalist i Advokatbladet vil du bli godt kjent med bransjens aktører, og få et unikt innblikk i trender og utviklingstrekk i advokatbransjen.

Advokatbladet har ledig fulltids prosjektstilling i redaksjonen i Oslo for jusstudent eller nyutdannet jurist som liker å skrive, møte mennesker i bransjen og følge nyhetsbildet tett. 

Advokatbladet skriver om saker som er av betydning for advokater og advokatbransjen, om bransjeutvikling, trender, om advokaters rammevilkår og rolle i rettsstaten, om personer i bransjen, og om rettspolitikk, rettsutvikling og rettsstaten.

Vi er ofte ute på reportasjejobber og vi dekker også arrangementer og fagdebatter. 

Vi ser etter en entusiastisk, hardtarbeidende og selvgående person som er villig til å strekke seg langt for at Advokatbladet skal nå sine mål, og som synes det er gøy å formidle, både i tekst og bilder. Du bør være effektiv, ha konkurranseinstinkt og trives med et høyt tempo, og kunne lete frem viktige og gode saker fra våre stoffområder.

Vi forventer at du er seriøs, nøyaktig, pålitelig og har god vurderingsevne. 

Stort engasjement

Du bør ha spesiell interesse for justissektoren og rettsstaten, og være samfunnsengasjert og godt orientert om det som skjer, både innenfor politikk og samfunnsliv.

Vi synes selv at det er meningsfylt å jobbe på et variert, spennende og lærerikt fagfelt av stor betydning for samfunnet. I vårt arbeid møter vi mange flinke, inspirerende personer med stort engasjement. 

Vi kan love deg spennende og lærerike oppdrag og morsomme dager på jobb. Opplæring vil bli gitt, men vi forutsetter at du kan skrive godt og lærer raskt.

Vi gir ut seks papirmagasiner i året og lager daglig nyhetssaker til nett. 

Redaksjonen består av to journalister og en skrivende redaktør, og noen faste frilansere. Vi jobber mye i team, og du vil få dedikerte og dyktige kolleger som heier hverandre frem. Vi er engasjerte, har godt humør og ønsker å utvikle oss videre.

Redaksjonen deler lokaler med Advokatforeningens sekretariat, og du vil bli en del av et hyggelig, morsomt og sosialt miljø med et trettitalls kolleger i det nye Tullinkvartalet i Oslo sentrum.

Konkurransedyktige betingelser.  Litt reising og kveldsarbeid må påregnes.

For mer informasjon, kontakt redaktør Nina Schmidt

nina@advokatbladet.no

Mobil 91 55 96 02

Powered by Labrador CMS