LEDIG STILLING:

Advokat/advokatfullmektig

Søknadsfrist: 07. november

Boligbyggelaget TOBB bygger gode bomiljø i hele regionen. Det gjør vi gjennom å bygge og forvalte boliger for våre 78 000 medlemmer. Som Midt-Norges ledende boligbyggelag har vi ansvar for forvaltning av mer enn 38 000 boliger i 1050 boligselskaper i hele regionen. våre medlemmer har forkjøpsrett på 100 000 boliger i store deler av landet og vi bygger ca. 300 nye boliger hvert år. TOBB har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer på Levanger, Steinkjer og i Namsos.

Våre verdier er trygg, solid og offensiv. Disse verdiene skal kjennetegne oss som medlemsorganisasjon, boligleverandør, boligforvalter og blant våre samarbeidspartnere.

Les mer om oss her.



Søknadsfrist: 07. november



Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Fast/Heltid

Type stilling: Advokat/advokatfullmektig




SØK STILLINGEN HER

TOBB styrker advokatkontoret. Er du vår nye kollega?

For å videreutvikle og styrke vårt advokatkontor søker vi etter en advokat/advokatfullmektig.

Advokatene i TOBB leverer juridiske tjenester internt i boligbyggelaget, og til våre forvaltede boligselskaper. Vi arbeider innenfor et bredt spekter av fagområder, med hovedvekt på boligrett, fast eiendoms rettsforhold, eiendomsorganisering, selskapsrett, kontraktsrett, entrepriserett og plan- og bygningsrett. Vi arbeider med juridiske problemstillinger i hele boligbyggelagets verdikjede fra tomteervervelse, gjennom prosjekt- og byggefase, til forvaltning, drift og vedlikehold.

Vi ønsker å styrke advokatkontoret med en advokat/advokatfullmektig. Vi ser etter en løsningsorientert jurist med gode faglige kvalifikasjoner. Du må like å samarbeide med andre, og ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig. Interesse og engasjement for faget, samt evne til å arbeide selvstendig, er egenskaper som blir vektlagt i utvelgelsen.

Erfaring innenfor ett eller flere av våre fagområder vil være en fordel, men det er ikke et krav. Vi ser særlig etter deg som har erfaring fra seksjonering, eiendomsorganisering og oppretting og deling av eiendom som ledd i realisering av eiendomsprosjekter.

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver, og et uformelt, inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du blir en del av et av regionens sterkeste bransje- og fagmiljø, i en spennende organisasjon i vekst og utvikling. Jobben vil gi gode muligheter for spesialisering innenfor fagfeltet fast eiendom, og spesielt innen boligjussen.

Vi tilbyr lønn etter avtale og kvalifikasjoner, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode muligheter for faglig utvikling og spesialisering.


Spørsmål om stillingen: 

Per Refseth
Juridisk direktør
Tlf:  45 24 76 42

Powered by Labrador CMS