NYTT OM NAVN:

Ivar Slettedal til SBF Skatteadvokater

Ivar-Andre Emanuel Slettedal.

Advokat Ivar-Andre Emanuel Slettedal har sluttet i Advokatfirmaet Pricewaterhousecoopers AS i Hamar og begynt i SBF Skatteadvokater AS i Oslo.

Skattebetalerforeningen styrker sitt heleide advokatkontor SBF Skatteadvokater. Ivar Slettedal er ansatt som ny advokat i SBF Skatteadvokater.

– Med denne ansettelsen gjør vi et løft for SBF Skatteadvokater. Slettedal har en spennende bakgrunn med solid kompetanse innen skatteområdet. Vi er veldig glade for å få ham med på laget, sier administrerende direktør Karine Ugland Virik.

Slettedal kommer fra jobben som advokat i Advokatfirmaet PwC. Her har han primært arbeidet med skatterett og eiendomsskatt. Det gjorde han også i sin tid i Deloitte Advokatfirma.

Slettedal har også bred erfaring innen eiendomsskatt.

– Slettedal kommer til å komplimentere fagstaben på en meget god måte. Å få en så kompetent advokat inn i SBF Skatteadvokater er en stor styrke, både for oss og våre medlemmer og klienter, slår fagsjef Rolf Lothe fast.

– Jeg ser virkelig frem til å bli en del av et solid fagmiljø med hyggelige kolleger, sier Slettedal som har tydelige ambisjoner for foreningens advokatkontor: – Jeg ønsker å være med på å bygge SBF Skatteadvokater videre, og bidra til at advokatkontoret blir en foretrukket partner for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner innen små og store skattespørsmål, sier Slettedal. 

Ivar Slettedal er utdannet ved Universitet i Oslo og Utrecht University i Nederland.

Powered by Labrador CMS