LEDIG STILLING:

JUS

Direktør til Juristenes Utdanningssenter

Søknadsfrist: 02.mai

 Juristenes Utdanningssenter (JUS) er et toneangivende kompetansemiljø for den juridiske profesjonen.
JUS tilbyr tilgjengelige, aktuelle og fremtidsrettede utdanningstilbud, og sikrer at jurister og advokater får mulighet til å vedlikeholde og utvikle sin kompetanse.

Med rundt 25 heltids- og deltidsansatte arbeider vi for å stadig utvikle markedets bredeste og mest attraktive fagtilbud for jurister og advokater. Juristenes Utdanningssenter er Advokatforeningens og Juristforbundets organisasjon for juridisk etterutdanning og kompetanseutvikling.

Les mer om oss her.


Søknadsfrist: 02.mai


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/heltid

Type stilling: DirektørSØK STILLINGEN HER

Vi søker en direktør med dokumentert forretningsforståelse og ledererfaring.

Direktøren leder 25 heltids- og deltidsansatte som hver dag jobber for at JUS skal være et ledende kompetansemiljø for etterutdanning og kompetanseutvikling for landets jurister og advokater.Du vil få totalansvaret for virksomheten og rapportere til styret for JUS.

Aktuelle kandidater må ha erfaring med digitalt utviklingsarbeid, prosjektledelse og kommersiell forståelse. Stillingen krever dessuten stor arbeidskapasitet og gode skriveferdigheter. Direktøren må beherske raske sceneskift i en travel hverdag. Gode samarbeidsevner er nødvendig for å få til god dialog med våre målgrupper og samarbeidspartnere.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og gode engelskkunnskaper. Vi ser etter en trygg, motiverende og samlende person som klarer å skape entusiasme og oppslutning om vår ambisjon om å være den foretrukne kursleverandøren for våre medlemmer.

Vi kan tilby en spennende stilling med et stort handlingsrom for den rette personen. Konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønn, pensjon og forsikringer. 

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver:

Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering, tlf. 915 59 752.

Kandidater kan forbli konfidensielle inntil annet er avtalt.

Powered by Labrador CMS