NYTT OM NAVN:

Hanna Beyer Olaussen ny partner i Bull & Co

Hanna Beyer Olaussen.

Advokat Hanna Beyer Olaussen har sluttet i Wikborg Rein Advokatfirma AS i Oslo og tiltrådt som partner i Bull & Co Advokatfirma AS i Oslo.

Hanna Beyer Olaussen er teknologiadvokat med ekspertkompetanse på immaterialrett, markedsføringsrett, handelsrett og IT, områder som hun har jobbet med siden 2004.

Innenfor immaterialrettsfeltet jobber Hanna med både varemerker, forretningshemmeligheter, patent, design, arbeidstakeroppfinnelser og opphavsrett. På markedsrettens område har hun erfaring med rådgivning knyttet til forbrukervern og god forretningsskikk mellom næringsdrivende.

Hanna har vært trukket frem som en av de ledende advokatene innenfor IP og TMT i The Legal 500, og innenfor IP og varehandel i Finansavisens jusundersøkelse de siste årene. Hennes erfaring innenfor handelsretten omfatter særlig ulike former for distribusjonsforhold, som franchise-, agent- og forhandleravtaler. På teknologifeltet bistår hun med strategisk rådgivning i forbindelse med anskaffelse og kommersialisering av digitale løsninger, og i forhandlinger om samarbeidsavtaler, SaaSavtaler, FoU-avtaler, lisensavtaler og rådgivning rundt lovlig bruk av kunstig intelligens.

- Vi er skikkelig glade for at Hanna ønsker å bli en del av IP- og teknologiteamet i Bull. Hanna er en anerkjent profil innenfor sine fagområder, har en sterk drivkraft og utfyller kompetansen i teamet vårt godt, sier Stian Sørensen Schilvold, leder for IP- og teknologi i Bull.

Hanna har også lang erfaring med teknologitransaksjoner, hvor hun bistår med å evaluere risiko og sikre immaterielle rettigheter, og forhandle smidige løsninger for bruk og overføring av teknologi.

- De immaterielle verdiene er gjerne sentrale, særlig ved transaksjoner som involverer teknologiselskaper, og da er Hannas kompetanse på tvers av IP- og transaksjonsområdene særlig relevant, fortsetter Stian.

Hanna kommer fra Wikborg Rein, hvor hun har vært siden 2018 og partner fra 2021. Før dette har hun blant annet vært advokat i Wiersholm og Ræder Bing. Hanna har et sterkt fagengasjement og er medlem av Advokatforeningens lovutvalg for immaterialrett og markedsføringsrett. Hun ser også frem til å bidra til utvikling av Bulls leveransemodeller med sitt engasjement for legal tech løsninger.

- Bull har et av de beste og største fagmiljøene innenfor IP og teknologi i Norge, og har lange tradisjoner med å satse på disse områdene. Jeg ser frem til å bli en del av dette anerkjente teknologimiljøet og å bidra til den videre utviklingen av Bull, sier Hanna Beyer Olaussen.

Bulls immaterialretts- og teknologigruppe kan vise til en solid utvikling de siste årene, og ble i fjor også styrket med KI-ekspert Christian Bendiksen.

Powered by Labrador CMS