ADVOKATJOBB:

M&A og kapitalmarkeder - Stavanger

Søknadsfrist: Snarest

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.

Thommessen var først ute i sin bransje med å implementere og innarbeide profesjonell prosjektledelse som arbeidsmetodikk. Siden 2014 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. På den måten er vi godt rustet til å sette sammen gode team som utfyller hverandre. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss.

Det er viktig for oss å kunne tilby klientene våre juridisk rådgivning av topp kvalitet innenfor alle fagområder. Thommessen mottar jevnlig bekreftelse på det høye faglige nivået fra både norske og internasjonale ratingbyråer.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Stavanger

Jobbtype: M&A og kapitalmarkeder

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og nytenkning?

Vi har behov for flere advokater og advokatfullmektiger som har en særlig interesse for M&A, kapitalmarkeder og selskapsrett til vårt kontor i Stavanger. Vi samarbeider tett med våre kollegaer i Oslo, Bergen og London, og du vil få mulighet til å jobbe i et svært spennende marked som blant annet omfatter ledende start-up miljøer innenfor fornybar og teknologi. Vi ser gjerne at du har noen års relevant erfaring. Thommessen er organisert på tvers av kontorer og geografi, og som en del av vårt M&A team vil du få være med på transaksjoner og prosjekter over hele landet og internasjonalt, som del av et ledende fagmiljø.

Thommessen har spisskompetanse innen alle områder som blir berørt av en transaksjon. Vi er med hele veien, fra tidlige strategidiskusjoner til forhandlingsbordet, og til signering av en lang rekke norske og internasjonale salg og oppkjøp. I tillegg er avdelingen en av landets største og mest erfarne avdelinger for børsnoteringer, egenkapitalemisjoner, oppkjøp av børsnoterte selskaper og verdipapirrettslige spørsmål. Vårt Stavanger-kontor holder til i flotte lokaler i sentrum og er i sterk vekst. Som nyansatt vil du få stor frihet til å ta ansvar og bidra til utviklingen av kontoret.

Som medarbeider i Thommessen får du:

  • jobbe sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål
  • opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
  • jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
  • være med på Thommessens digitale satsning

Blir du en del av vårt team får du jobbe med noen av Norges beste. Fra første dag.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vurderes fortløpende

Kontaktperson:

Thomas Abrahamsen
Partner
Tlf 97187810
E-post tab@thommessen.no

Lars Martin Sveen
Senioradvokat
Tlf 98431624
E-post lms@thommessen.no

Powered by Labrador CMS