ADVOKATJOBB:

Klar for å bidra til bærekraftig utvikling?

Søknadsfrist: Snarest

HVEM ER VI?

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.

BDO har 1800 ansatte ved over 70 kontorer i Norge, hvorav nærmere 200 i Trondheim Vi er en del av et internasjonalt selskap til stede i 160 land, som vi kombinerer med lokalt nærvær. Vi tilbyr en jobb i moderne lokaler på Lerkendal, med høy faglig kompetanse og flere tjenesteområder, som gir en unik mulighet for å jobbe med spennende oppgaver. Vi er en av regionens største kompetansemiljøer innenfor Regnskap/BSO, Revisjon, Advokat, Rådgivning og Digital.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Manager bærekraft

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Har du lyst til å bidra til nærings- og samfunnslivet sitt arbeid med bærekraftig utvikling i Midt- og Nord-Norge?Vi søker en erfaren Manager med evne til å bidra til bærekraftig utvikling for våre kunder i Midt- og Nordnorsk nærings- og samfunnsliv.

På grunn av stor oppdragsmengde søker vi en ny ressurs til BDO Rådgivning i Trondheim. Ressursen vil inngå som en sentral del vårt arbeid med bærekraftig utvikling hos våre kunder, i tett samarbeid med BDOs bærekraftsteam, med ressurser over hele Norge.

Vi lurer derfor på om du vil jobbe med noen av Norges mest spennende selskaper, sammen med noen av Norges dyktigste rådgivere? Har du et hjerte for bærekraftig utvikling og et brennende engasjement for å bidra til utvikling hos andre, da kan det hende at nettopp du kan bli en av våre nye rådgivere.

Vi du være en reell bidragsyter i arbeidet for å realisere bærekraftsmålene innen 2030? Vi er tett på norsk nærings- og samfunnsliv over hele landet og jobber med lokalt samfunns- og næringsliv, sammen med nasjonal og internasjonal ekspertkompetanse innenfor bærekraft.

Vi søker etter deg som har stort pågangsmot, kan vise til gode resultater og et hjerte for bærekraft. Evner du å kombinere kunnskap om bærekraft, med forståelse om nærings- og samfunnslivet strategiske prioriteringer og hvordan globale trender påvirker våre kunders hverdag - Da er du kanskje akkurat den vi ser etter.

Du vil inngå i vårt rådgivningsteam og jobbe med noen av våre mest spennende kunder. De siste årene har vi bistått kunder i både inn og utland og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter våre tjenester.

Stillingen er en del av BDOs rådgivningsavdeling i region Midt-Nord og du blir del av et tverrfaglig miljø i BDO region Midt-Nord med over 40 rådgivere. Stillingens arbeidssted vil være på vårt kontor i Trondheim.

Du vil bistå på kundeprosjekter tilknytning til bærekraftig utvikling i regionalt og nasjonalt nærings- og samfunnsliv, i tett samarbeid med dine kolleger.

Eksempler på oppgaver som du vil kunne involveres i:

 • Analyse og utredningsarbeid for bransjer og bedrifter
 • Strategi- og forretningsutvikling, spesielt for våre små og mellomstore kunder
 • Bevisstgjøring og kompetanseutvikling innenfor bærekraft
 • Salgs- og markedsføringsarbeid internt og eksternt

Hvem er du?

 • Du har 4-5 års relevant arbeidserfaring og kan vise til tidligere arbeid med bærekraft i nærings- og/eller samfunnsliv.
 • Du har relevant masterutdanning, gjerne med kombinasjon av bærekraft, strategi og forretningsutvikling, men også andre utdanninger med fokus på bærekraft kan være relevant
 • Du er en engasjert lagspiller med godt humør, som liker å bidra sosialt
 • Du kan vise til konkrete resultater og skapt verdi på vegne av kunder eller interne prosesser
 • Du er ansvarlig og initiativrik

Hos oss får du et flott sted og arbeide og:

 • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Varierte arbeidsoppgaver og stor grad av fleksibilitet i stillingen
 • Inspirerende og kunnskapsrikt arbeidsmiljø med høy trivselsfaktor
 • Konkurransedyktige betingelser og gode personal- og forsikringsordninger
 • Spennende selskap i vekst med stadig nye utfordringer og muligheter

Høres dette interessant ut?

Da håper vi at du sender inn en søknad via vårt søknadsskjema. Last opp din CV, søknadsbrev og andre relevante attester. Benytt søknadsbrevet til å beskrive din motivasjon for stillingen og hva du ønsker å bidra med.

SØKNADSFRIST: 16. JANUAR 2022

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Kristian Henriksen
Stillingstittel: Partner og Bransjeleder for Sjømatnæringen
Telefon: 977 82 087

Powered by Labrador CMS