ADVOKATJOBB:

Har du erfaring innen skatt- og selskapsrett, og vil jobbe i et utviklende og inkluderende miljø?

Søknadsfrist: 24. januar

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag ca. 55 advokater, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. 1. november flyttet vi til Tullinkvartalet – sentralt i en av byens mest spennende og nye møteplasser. Der vil det være et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business.


Søknadsfrist: 24. januar


Arbeidssted: Bull &
Co Advokatfirma AS

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig skatt- og selskapsrett

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Velkommen til oss i Bull!

Vi vokser videre og ser etter en ny kollega som har lyst til å jobbe sammen med oss i skjæringspunktet mellom skatt som utgangspunkt og fagområdene selskapsrett, transaksjoner, næringseiendom og generasjonsskifter.

Du vil være en sentral ressurs i vårt skatteteam og hjelpe våre klienter ved transaksjoner og andre endringsprosesser. Det kreves høy grad av grundighet og service innen dette feltet, samtidig som du alltid vil kunne trekke på erfarne kollegaer. Riktig skatt er blant flere viktige rammebetingelser for næringslivet, og du vil være med å kvalitetssikre at våre klienter tar riktige beslutninger.

Hvordan er det å jobbe i Bull?

I Bull tror vi på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi gode leveranser og gir deg det beste utgangspunktet for læring og faglig vekst. Alle våre advokater og fullmektiger har dedikerte tutorer og faddere. Sammen når vi målene våre. I Bull heier vi på hverandre. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt samhold, så vel som faglig.

Hva kan vi tilby deg?

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver og mye ansvar
  • En personlig tilpasset plan for faglig utvikling, som bidrar til å gjøre deg til den beste rådgiveren og støttespilleren for kunder og kolleger
  • En travel arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben, fordi vi vet at fleksibilitet og balanse bidrar til produktivitet og tilfredshet
  • Hyggelige og engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø, hvor vi feirer små og store seire sammen

Hvem er du?

Vi tror du har en genuin interesse for å stadig lære noe nytt, og dele kompetansen din med kunder og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater, og du motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy. Du ønsker å levere gode løsninger og kundeopplevelser, og du gleder deg over andres suksess. Du får energi av å ta eierskap til arbeidsoppgaver og jobbe i et inkluderende og likestilt miljø. Du er omgjengelig, liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.

Vi er stolte av å jobbe i Bull, og det er viktig for oss at våre ansatte er ambassadør for våre verdier, som er engasjement, mot, respekt og raushet.

Du bør ha noen års erfaring fra offentlig eller privat sektor knyttet til skatteområdet.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt partner og leder for fagområdet Einar Heiberg, mobil: 932 23 602 | e-post: einar.heiberg@bull.no, eller HR-leder Trine Haanes, mobil: 918 53 986 | e-post: th@bull.no

Powered by Labrador CMS