LEDIG STILLING:

Juridisk Skadekonsulent

Søknadsfrist: 09.september

Verden forandrer seg hele tiden. Men jobber du i Tryg, dilter du ikke bare etter – du går foran. Sammen med mange dyktige kolleger definerer og utvikler dere morgendagenstrygghet – for kundene våre, samfunnet og for hverandre.

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når viutvikler morgendagens trygghetsskaper.

Les mer om oss her.



Søknadsfrist: 09. september



Arbeidssted: Bergen

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Jurist



SØK STILLINGEN HER

Avdeling Rettshjelp og Privatmannsansvar søker jurist.

Er du en dyktig jurist og en god lagspiller med gode medmenneskelige ferdigheter, som gjør at du skaper gode relasjoner og samarbeider godt internt og eksternt?

Avdelingen rettshjelp og privatansvar har en spennende og hektisk hverdag, og teamet rundt deg vil bestå av dyktige medarbeidere som er både kompetente, positive og profesjonelle.

Om oss – Morgendagens trygghetsskaper

Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap, og i Norge har vi hovedkontoret i Bergen.

Vi betjener både privat og næringslivskunder, og vi jobber hver dag for å bli best på kundedialogen, hvor faglig kvalitet og effektive prosesser er i høysete.

Avdelingen har ansvaret for skadebehandling av rettshjelpsaker og privatansvarssaker i Tryg og består av 6 dyktige medarbeidere. Avdelingen er en del av divisjonen Person og Ansvar som håndterer samtlige person- og helseskader, ansvarsskadesaker, rettslige prosesser og divisjonen yter også juridisk- og medisinsk rådgivning til Skade.

Om din nye rolle – Ta ansvar for kundetilfredshet, bærekraft, kvalitet og lønnsomhet

Som medarbeider i avdelingen må du være fortrolig med å håndtere store porteføljer innen begge områder. Du må like å ha kundekontakt og være proaktiv overfor kunden både på telefon og på våre digitale plattformer. 

Det er av stor viktighet å holde orden og ha god ajouritet i egen portefølje.

I avdelingen lykkes vi med tett samarbeid for å sikre gode prosesser. Du vil bidra aktivt for en god og effektiv saksbehandling samt bidra til avdelings utvikling gjennom vitendeling.

Du vil sammen med teamet være en viktig bidragsyter for at Tryg skal nå sine strategiske mål innenfor blant annet kundetilfredshet, bærekraft, kvalitet og lønnsomhet

Om deg – Gode kundeopplevelser og beslutningsdyktig

Vi søker deg med høy arbeidskapasitet som kan levere gode kundeopplevelser og jobbe selvstendig.

Du er en lagspiller med sterke medmenneskelige ferdigheter som skaper gode relasjoner. Ditt engasjement, endringsevne og strukturerte tilnærming gjør deg i stand til å jobbe målrettet i en hektisk hverdag.

Du er handlekraftig, beslutningsdyktig, og kan håndtere en stor portefølje med komplekse saker, samtidig som du har et sterkt kundefokus, og behersker godt både engelsk og norsk, muntlig og skriftlig.

Til stillingen vil faglige kompetanser og gode samarbeidsevner vektlegges. Tidligere erfaring fra området er en fordel, men ikke et krav.

Nysgjerrig?

Hvis du synes stillingen ser interessant ut, og gjerne vil bli en del av teamet, vil jeg gjerne høre fra deg. Du er velkommen til å ringe til skadesjef Wenche Svoren på telefonnummer 93480187.

ID for jobbrekvisisjon: 26331

Vi oppfordrer alle uansett kjønnsidentitet, alder, opprinnelse eller bakgrunn til å søke stillingen. I Tryg har vi høy medarbeidertilfredshet og et sterkt tverrfaglig miljø med meget gode muligheter for karriereutvikling. Vi er Skandinavias største skadeforsikringsselskap med over 7500 dedikerte medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Den røde og hvite livbøyen er en del av DNA’et vårt, og et synlig bevis på alt vi står for. For oss handler forsikring om å gjøre ting enkelt for kundene våre. Om tillit og ansvar. Om det å være en trygghetsskaper. Ikke bare i ordet. Men også i handling. Les mer på www.tryg.no

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli krevd fremlegging av ordinær politiattest etter politiregisterloven §40 og bekreftelse fra Brønnøysundregistrene om at du ikke er under konkursbehandling, konkurskarantene eller gjeldsforhandling. Dette gjelder stillinger som går innunder Finansforetaksloven §16-12 første ledd bokstav b og 16-12 andre ledd.

 

Powered by Labrador CMS