ADVOKATJOBB:

Bull søker advokatfullmektig til skatt/corporate

Søknadsfrist: 28. april

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag 50 advokater, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. Nå holder vi til i trivelige lokaler på Solli plass. Til høsten skal vil flytte til et nyoppført bygg i Tullinkvartalet – sentralt i en av byens mest spennende og nye møteplasser. Der vil det være et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business.


Søknadsfrist: 28. april


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Bull & Co Advokatfirma vokser etter strategiske beslutninger og har etablert et faglig sterkt skatte- og corporatemiljø. Vi ser nå etter en ny kollega som har lyst til å jobbe sammen med oss i skjæringspunktet mellom skatt som utgangspunkt og fagområdene selskapsrett, transaksjoner, næringseiendom og generasjonsskifter.

Du vil være en sentral ressurs i våre skatte- og corporateteam, og hjelpe våre klienter ved transaksjoner og andre endringsprosesser. Det kreves høy grad av grundighet og service innen dette feltet, samtidig som du alltid vil kunne trekke på erfarne kollegaer. Riktig skatt er blant flere viktige rammebetingelser for næringslivet, og du vil være med å kvalitetssikre at våre klienter tar riktige beslutninger.

I Bull & Co tror vi på at det å gi deg tidlig ansvar, og det å jobbe tett sammen med kunder og kolleger, både gjør at vi leverer gode tjenester og at du får den beste utviklingen. Vi tror du får energi av å ta eierskap til oppgaver og jobbe i et inkluderende og likestilt miljø hvor du kan være deg selv. I tillegg vil du stadig lære noe nytt. Du motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy, levere gode løsninger og kundeopplevelser, og du gleder deg over andres suksess. De gode faglige kvalifikasjonene må ligge i bunn. At du også er hyggelig og omgjengelig, er viktig for oss.

Vi ser etter deg som:

 • kan vise til solide faglige resultater og genuin interesse for skatt og selskapsrett
 • er nyutdannet eller har ett til to års erfaring innen skatt, selskapsrett og transaksjoner, som fullmektig eller fra det offentlige
 • tar initiativ, er strukturert og glad i å drive prosesser
 • er omgjengelig, liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre
 • er en ambassadør for våre verdier: engasjement, mot, respekt og raushet
 • er utviklingsorientert og komfortabel med å ta i bruk ny teknologi
 • trives med å jobbe selvstendig og i team

Vi tilbyr deg:

 • varierte, spennende og krevende arbeidsoppgaver
 • å backe din videre karriereutvikling
 • en travel arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben
 • hyggelige, engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø
 • konkurransedyktige betingelser

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt partner og leder for skattegruppen Einar Heiberg, mobil: 932 23 602| e-post: [email protected], eller COO Tine E. Wærsten, mobil: 975 96 973 | e-post: [email protected].

Søknadsfrist er 28. april 2021.

Søknad sendes via våre hjemmesider.

Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.

Powered by Labrador CMS