LEDIG STILLING:

Haavind styrker laget med en dyktig advokatfullmektig med interesse for børs, kapitalmarked og finansregulatorisk, og ønsker deg med på laget!

Søknadsfrist: Snarest

Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer med ca. 160 advokater. Vårt bransjefokus, kombinert med spesialiserte advokater innen 22 fagområder, gir oss en unik posisjon til å håndtere juridiske problemstillinger for offentlige og private virksomheter. Kundelisten vår består av noen av Norges største selskaper, samt statlige og kommunale foretak. Organiseringen av virksomheten etter fag og bransje gjør det enkelt å tilby tjenester som arbeidsrett, corporate og tvisteløsning på tvers av bransjer og sektorer.

Les mer om oss her.



Søknadsfrist: Snarest



Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Advokatfullmektig



SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Haavinds bistand til aktører i kapitalmarkedet og finansbransjen vokser raskt og opplever en stadig større oppdragsmengde. Vi ønsker derfor å styrke laget med en dyktig advokatfullmektig med interesse for børs, kapitalmarked og finansregulatorisk. 

Som advokatfullmektig hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med praktiske og aktuelle problemstillinger i kapitalmarkedet og finansbransjen, herunder for kunder som børsnoterte selskaper, banker, meglerhus, fondsforvaltere og forsikringsselskaper. Vi arbeider med flere av de største aktørene i Norge og utlandet, og kan tilby en spennende karrierevei med bratt læringskurve.

Vi søker deg som:

  • er ambisiøs, faglig sterk og har god kommersiell forståelse,
  • har stor arbeidskapasitet,
  • er en lagspiller med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner,
  • har godt humør,
  • har gode engelskkunnskaper, da en stor del av vår rådgivning foregår på engelsk.

Vi kan tilby:

  • god oppfølging og målrettet karriereutvikling,
  • tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer,
  • et spennende firma i vekst og utvikling,
  • konkurransedyktige betingelser.

Som vår nye kollega blir du en del av et sterkt fagmiljø og vil få utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver, frihet under ansvar, jobbe med spennende kunder og ikke minst ta del i Haavinds unike og sosiale miljø der det er svært lett å trives og utvikles. Du vil også være en sentral medspiller og bidragsyter til gruppens videre vekst og utvikling.

Både nyutdannede og erfarne jurister og advokatfullmektiger oppfordres til å søke. Tiltredelse etter avtale. Søknader behandles fortløpende. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til stillingen eller søknadsprosessen.

Kontaktpersoner:

Kasper Formo Asplin

Senioradvokat 

k.asplin@haavind.no

+ 47 922 37 937

Ida Gjestrud 

Senior HR-rådgiver 

i.gjestrud@haavind.no

+ 47 415 19 982

Powered by Labrador CMS