Har du lyst til å bli en del av Konsernjuridisk avdeling i Storebrand?

Søknadsfrist: 16. oktober

Storebrand er et nordisk finanskonsern med hovedkontor i Oslo. Vi tilbyr pensjons-, spare-, forsikrings- og bankprodukter til privatpersoner, bedrifter og offentlige virksomheter.


Storebrand har vært en del av folks liv i mer enn 250 år. I dag er vi en av Nordens største private kapitalforvaltere – med 1097 milliarder kroner investert i mer enn 5 000 selskaper verden rundt. Over 2 millioner personer i Norge og Sverige har plassert sparepengene sine hos oss.

Les mer om oss her.


Søknadsfrist:
16. oktober


Arbeidssted:
Lysaker

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Har du lyst til å bli en del av Konsernjuridisk avdeling i Storebrand?

Om du er opptatt av bærekraft, liker å håndtere komplekse problemstillinger og er interessert i utviklingen av finansielle produkter og digitale løsninger vil du trives hos oss.

Vi utvider Konsernjuridisk avdeling og ser etter en advokat/fullmektig med erfaring fra bank og/eller verdipapirforetak med sterk forretningsforståelse og erfaring med å operere i grensesnittet mot marked, produkt og digital utvikling. Det er et pluss om du har kompetanse og/eller erfaring fra et eller flere av de nevnte fagområdene: betalingstjenester, investeringstjenester, handel med verdipapirfond, BankID, håndtering av svindel-saker, kundekommunikasjon, låneformidlere eller finansagenter.

Vår nye advokatkollega vil få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver særlig relatert til virksomheten i Storebrand Bank og Kron. Begge selskapene er en sentral del av Storebrand-konsernets personmarkedsstrategi. Storebrand Bank er en offensiv heldigital bank rettet mot personmarkedet. Banken tilbyr ordinære finansielle tjenester og investeringstjenester. Kron har Norges best likte investeringsapp som tilbyr ulike investeringstjenester for sparing i fond.

Konsernjuridisk avdeling gir juridisk og strategisk rådgivning til selskapene i Storebrand-konsernet. Avdelingen består av 17 kolleger. Vi ser etter en faglig dyktig, kommersiell og utviklingsorientert advokat, som vil bli en del av et kompetent, inspirerende og inkluderende juridisk og operasjonelt miljø.

Den rette personen vil finne store muligheter for faglig utvikling i et spennende finanskonsern som har fokus på bærekraft. I Storebrand får du mulighet til å jobbe i et inkluderende fagmiljø som har svært høy kompetanse innen teknologi- og produktutvikling i finansielle markeder. Vår nye advokat vil være en aktiv bidragsyter ved utviklingen av nye innovative tjenester innen konsernets konsesjonsbelagte virksomhet. Vi er stolte av vårt verdigrunnlag "En framtid å glede seg til ".

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Være en sentral ressurs knyttet til den operasjonelle virksomheten i Storebrand Bank og Kron
  • Holde deg oppdatert på eksisterende og kommende regelverk og bransjepraksis innen personmarkedet for bank og verdipapirforetak
  • Arbeide tett med forretningen og støtte virksomheten i regelverksfortolkning og vurdering av muligheter, utfordringer og behov for endringer

Hvem er du?

Du er en oppegående advokat/fullmektig med relevant erfaring som kan gi raske og velbegrunnede råd, og som trives med en travel hverdag. Din evne til å forstå vår virksomhet og interessere deg for forretningsutvikling vil være nøkkelen i arbeidet mot å nå våre strategiske mål. Vi søker en lagspiller som ønsker å delta aktivt i utviklingen av nye og innovative tjenester. 

Hvorfor velge Storebrand? 

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena!

Vi tror på verdien av å ha forskjellige perspektiver og bakgrunner i organisasjonen vår, og jobber derfor aktivt for å skape et sosialt miljø som er inkluderende og mangfoldig. Vi har fått annerkjennelse for dette arbeidet blant annet ved tildelingen av SHE-index prisen for 2023, en likestillingsindeks som måler og sammenligner kjønnsbalansen i selskaper. 

Storebrand tilbyr foruten konkurransemessig lønn, en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Kontaktinformasjon

Er du nysgjerrig på stillingen? 

Ta kontakt med leder for konsernjuridisk Gunnar Heiberg (mobil 905 50 273) eller advokat Trine-Lise Novsett (mobil 922 91 246).

Powered by Labrador CMS