ADVOKATJOBB:

Advokatfirmaet Henriksen & Co ANS søker flere gode advokatkollegaer

Søknadsfrist: Snarest

Advokatfirmaet Henriksen & Co ANS er et advokatfirma i Oslo sentrum, etablert i 2013. Våre tjenester kjennetegnes av høy faglig og etisk standard, kombinert med personlig oppfølging. Vi fokuserer på å arbeide kostnadseffektivt, og legger opp hver sak på best mulig måte for den enkelte oppdragsgiver.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Stortingsgt. 10,
0161 Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi er et mindre advokatfirma i Oslo sentrum, etablert i 2013, som hovedsakelig yter spesialisert bistand innenfor fagområdene;

  • tvisteløsning, mekling og prosedyre
  • forsikrings- og erstatningsrett
  • arbeidsrett
  • eiendoms- og entrepriserett
  • familie/arv/skifte

Våre oppdragsgivere er både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Firmaets advokater har betydelig og bred kompetanse innenfor våre spesialområder og solid erfaring med prosedyreoppdrag for domstolene. Våre tjenester kjennetegnes av høy faglig og etisk standard, kombinert med personlig oppfølging.

Vårt firma er i vekst og vi utvider i løpet høsten 2021 derfor våre lokaler med ytterligere en etasje i Stortingsgaten 10. Dette åpner for flere muligheter og vi søker nå flere dyktige kollegaer.

I første omgang søker vi etter ansettelse eller kontorfellesskap for advokater med særlig kompetanse innen ett eller flere av våre spesialområder, en viss egen portefølje, engasjement, godt humør og arbeidsglede. Partnerskap vil også kunne være aktuelt for den rette søkeren.

Søknad med CV sendes:

Advokat Karoline Henriksen, henriksen@henriksenco.no innen 15. august 2021.

Les mer om oss her

Powered by Labrador CMS