ADVOKATJOBB:

Corporate-advokat som vil drive med tvist?

Søknadsfrist: Snarest

Glittertind har siden oppstarten i 2016 etablert seg blant landets ledende tvisteløsningsmiljøer.

Advokatfirmaet Glittertind AS har opplevd en eventyrlig utvikling siden oppstarten 1. desember 2015, og er i dag et av Norges ledende sivilrettslige tvisteløsningsmiljøer. Vi fokuserer særlig på entreprise, fabrikasjon, energi, profesjonsansvar, selskapsrettslige tvister og fast eiendom.

www.glittertind.no


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Avokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi har mange tvister relatert til transaksjoner og kontraktsrådgivning. I tillegg hender det at tvister forlikes gjennom transaksjoner. Vi vil derfor gjerne styrke laget med en ressurs som allerede er god på transaksjoner og rådgivning, som nå vil bli best på tvist.

Hvis du har flere års erfaring med transaksjons- og rådgivningsarbeid, er faglig sterk og tenker det er på tide at du også får brukt talentet ditt til å briljere i skranken, er du perfekt for stillingen. Du trenger ikke advokatbevilling.

Vi tror på hardt arbeid, men det skal være bærekraftig over tid. Glittertind-advokater skal ha et liv også utenfor jobben. Og er du med på å skape verdiene, ja da skal du selvsagt være med å dele verdiene; vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode incitamentsordninger.

Mer info om Glittertind finner du på www.glittertind.no. Søknad med CV, vitnemål og attester lastes opp via knappen «Søk her».

Ta eventuelt direkte kontakt med Emanuel Feinberg.

Søknader vil bli behandlet fortløpende til behovet er dekket.

Kontakt

Emanuel Feinberg, partner, emanuel.feinberg@glittertind.no, +47 452 16 316

Powered by Labrador CMS