LEDIG STILLING:

Foto: Gjensidige

Advokat, Konsernjuridisk

Søknadsfrist: 26.april

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum.

Les mer om oss her.


Søknadsfrist: 26.april


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Advokat


SØK STILLINGEN HER

Har du prosedyreerfaring, og trives med å arbeide med rettsprosesser innenfor erstatnings- og forsikringsrett?

Vi søker en advokat som brenner for prosedyre, har høy arbeidskapasitet og stor interesse for forsikrings- og erstatningssaker, spesielt innenfor entreprise, bygg og anlegg.

Hvorfor bli advokat i Gjensidige?

Gjensidige er Norges største forsikringsselskap, og har virksomhet også i Danmark, Sverige og Baltikum. Vi har sikret liv, helse og verdier i mer enn 200 år.

Innenfor bygg- og anleggssektoren i Norge er vi en ledende forsikringsaktør, med omfattende portefølje innenfor prosjekt- og ansvarsforsikringer. Det gjenspeiles i oppdragene våre, som blir større, mer variert og spennende. Porteføljen har vokst betydelig de senere årene, og vi ønsker nå å øke både kapasitet og kompetanse ytterligere.

Konsernjuridisk avdeling betjener alle konsernets forretningsområder med juridiske tjenester. Advokatene er juridisk rådgiver og sparringspartner i et vidt spekter av saker innenfor det forsikrings- og forretningsjuridiske området, som skadeoppgjør, forretningsutvikling og regulatorisk. Vi jobber tett på oppdragsgiverne våre, og får derfor en solid forretningsforståelse. Konsernjuridisk i Norge, Sverige og Danmark består av nærmere 30 medarbeidere inkludert advokatfullmektiger. I Norge er avdelingen inndelt i én forsikringsjuridisk og én forretningsjuridisk enhet, samt eierstyring.

Denne stillingen er tilknyttet Forsikringsjuridisk enhet. Forsikringsjuridisk er blant annet ansvarlig for gjennomføring av domstolsprosesser for Gjensidige og selskapets ansvarskunder, og for juridisk bistand innenfor selskapets kjernevirksomhet. Vi er per i dag syv advokater med betydelig erfaring og kompetanse innenfor prosedyre, erstatnings- og forsikringsrett. Fire av advokatene har møterett for Høyesterett, og vi legger aktivt til rette for prøvesaker og at saker for Høyesterett prosederes av interne advokater.

Som advokat hos oss vil du bli en del av et sterkt faglig miljø med effektive juridiske tjenester basert på stor fagkompetanse og høy integritet. Vårt fagfelt omfatter hele det erstatnings- og forsikringsrettslige området. I denne stillingen vil entreprise, bygg og anlegg være sentralt. Samtidig vil du også jobbe med andre erstatningsrettslige områder som regress, profesjons- og styreansvar.

Om deg som søker

Du har prosedyreerfaring, og ser på det som spennende å arbeide med rettsprosesser og rådgivning innenfor erstatnings- og forsikringsrett, særlig knyttet til entreprise, bygg og anlegg og profesjonsansvar.

For at du skal trives med å jobbe som advokat hos oss, tror vi det er viktig at du kjenner deg igjen i følgende:

  • gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper
  • svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • stor arbeidskapasitet
  • oppgaveløsnings- og resultatfokus
  • er sosial og utadvendt, og bidrar til vårt gode arbeidsmiljø

Personlige egenskaper vil bli tillagt betydelig vekt.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling.

Vi holder til i fine kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

God pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og stor grad av fleksibilitet i hverdagen.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Jardar Aas, (+47)92042089, jardar.aas@gjensidige.no

Søknadsfrist: 26.04.2024

Powered by Labrador CMS