ADVOKATJOBB:

BDO Advokater ønsker nyutdannede til fullmektigstilling i Oslo

Søknadsfrist: 26. november

BDO Advokater AS er tilknyttet BDO. BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.


Søknadsfrist: 26. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Ønsker du å jobbe i et selskap som har som ambisjon å være den beste juridiske rådgiveren på skatte- og selskapsrettens område? Da er du kanskje en av de advokatfullmektigene vi leter vi etter nå.

BDO Advokater er et advokatselskap som har spesialkompetanse og ekspertise på juridisk rådgivning innenfor områdene skatt og avgift, transaksjonsbistand, selskapsrett, regnskap og arbeidsrett. Vi er over 80 ansatte i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Moss som samarbeider tett med rådgiverne og revisorene i BDO AS. BDO er også en del av et internasjonalt nettverk og vi bistår kunder i både inn- og utland.

Fredrik og Serine har jobbet hos oss i snart ett år og vi har spurt de om hvordan det er å være advokatfullmektig i BDO Advokater:

Hva var det som fikk deg til å velge BDO Advokater?

- En av grunnen til at jeg ville begynne i BDO var at det er et stort selskap med høy faglig kompetanse og hovedfokus på skatt og selskapsrett. For meg var det viktig å starte et sted med tett oppfølging og gode utviklingsmuligheter, samtidig var jeg klar over at læringskurven ville bli bratt, sier Serine.

BDO Advokater samarbeider tett med rådgiverne og revisorene i BDO. Hvordan påvirker det deres hverdag?

- Å arbeide tverrfaglig slik vi gjør i BDO er et stort pluss og noe som gjorde BDO Advokater attraktive for meg, forteller Fredrik. Vi jobber ofte sammen med regnskapsførere, revisorer og rådgivere og får et unikt innblikk i den daglige driften av små og store bedrifter rundt om i landet. Tverrfaglig samarbeid utvider horisontene og setter jussen inn i et større perspektiv. Det gjør oss rett og slett til bedre advokater.

BDO er en del av et stort internasjonalt nettverk. Kan dere si noe om det?

- Det at BDO er til stede i 162 land gjør at vi får oppdrag fra hele verden, det er både utfordrende og spennende å bistå næringsliv på tvers av landegrensene, forteller Serine. Dette innebærer også at vi har mange flinke kollegaer rundt om i verden, som det er enkelt å ta kontakt med og som har solid forståelse for lover og regler i det enkelte land som kunden trenger.

Hvis dere skulle nevne tre ting som gjør BDO Advokater til en attraktiv arbeidsgiver, hva ville det være?

- Hos oss er vi opptatt av faglig og personlig utvikling, jeg opplever at det er rom for å være fersk og man får tid til å lære samtidig som man jobber, sier Fredrik. Vi får tidlig ansvar og spennende utfordringer, vi jobber tett på sakene veiledet av erfarne kolleger, fortsetter han.

- Vi er jo del av et stort konsulenthus noe som gir et ungt og sosialt miljø som er genuint opptatt av, og heier på nye initiativ og ideer, forteller Serine. Tidligere i høst fikk også alle vi nyansatte delta på det som må være Norges beste onboardingprogram for nyutdannede nyansatte. Gjennom ti dager på Fyri i Hemsedal fikk vi en god start på arbeidslivet samtidig som vi ble godt kjent med både BDO og våre nye kolleger på tvers av lokasjon og fagområde.

BDO Advokater kan altså tilby deg:

  • Et sterkt fagmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling med tett oppfølging fra en dedikert personalansvarlig
  • Tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer innenfor flere fagdisipliner og på tvers av landegrenser
  • Gode kolleger og hyggelig arbeidsmiljø
  • Tidlig direktekontakt med kunder
  • Interessante faglige utfordringer og utviklingsmuligheter

Høres dette spennende ut?

Da vil vi gjerne fra deg. Vi ønsker at alle kandidater benytter vår elektroniske søknadsportal. Last opp din CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning.

Ta gjerne kontakt med advokat/direktør Anders Torkildsen Nytrøen (anders.torkildsen.nytroen@bdo.no, +47 416 58 437) eller advokat/partner Hanne Fritzsønn dersom du har spørsmål om stillingen (hanne.fritzsonn@bdo.no, +47 954 52 441).

SØKNADSFRIST: 26.11.2021

Søknadene blir vurdert fortløpende frem til søknadsfristen. Tiltredelse skjer etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Anders Torkildsen Nytrøen
Direktør, BDO Advokater
+47 416 58 437, anders.torkildsen.nytroen@bdo.no

Hanne Fritzsønn
Advokat/Partner, BDO Advokater
954 52 441, hanne.fritzsonn@bdo.no

Powered by Labrador CMS