ADVOKATJOBB:

Advokater/advokatfullmektiger

Søknadsfrist: Snarest

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Advokat/
advokatfullmektiger

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Lyst å jobbe i ett av Trøndelags største advokatmiljøer? Da kan det være deg vi leter etter!

BDO Advokater AS er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer. Vi er i dag mer enn 75 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Bergen og Østfold. Vi har spesialkompetanse innen skatt, avgift, selskapsrett, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold samt generell forretningsjus og yter rådgivning til klienter innenfor de fleste bransjer.

BDO Advokater region MidtNord, med kontor i Trondheim, består i dag av 18 medarbeidere. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter tre til fire advokater/advokatfullmektiger med erfaring innfor rettsområdene selskapsrett, arbeidsrett og merverdiavgift.

Som advokat hos oss kan du forvente deg en spennende og utfordrende arbeidshverdag der du vil bli gitt muligheten til å dyrke og utvikle din faglige posisjon. På kontoret vil du jobbe i tett samarbeid med dyktige og erfarne advokater, samt kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap. Vi er opptatt av å dele kunnskap og setter fokus på brukervennlige løsninger som hjelper våre klienter med å nå sine mål.

ARBEIDSOMRÅDER

Arbeidsoppgavene vil være juridisk rådgivning for eksisterende og framtidige kunder av BDO, herunder tvister. Den som tilsettes vil arbeide tett sammen med våre øvrige advokater og rådgivere, samt våre revisorer.

HVEM SØKER VI ETTER?

 • Vi søker etter både erfarne advokater og advokatfullmektiger med mer enn to års erfaring innen selskapsrett og arbeidsrett.
 • Når det gjelder merverdiavgift søker vi primært etter en erfaren advokat/rådgiver.
 • Vi ser etter deg som har en interesse for næringslivet og er markedsorientert.
 • Du har svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.

PERSONLIGE EGENSKAPER:

Vi tror på takhøyde for forskjeller og at mangfold gjør oss til bedre rådgivere for kundene våre, Fremtidens Rådgivere. For å lykkes i BDO tror vi at du huker av på flere av følgende egenskaper:

 • Du har evne til å løse problemer selvstendig
 • Du er nøyaktig, strukturerte og pålitelig
 • Du er fleksibel og samarbeidsvillig

HVA KAN VI TILBY?

 • Personlig læring gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode betingelser og utviklingsmuligheter
 • Interessante oppdrag og kunder
 • Et profesjonelt team i ryggen som lærer og støtter
 • Over 1800 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger med fagkunnskap som spenner bredt
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre

Høres dette spennende ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi ønsker at alle kandidater benytter vår elektroniske søknadsportal. Last opp din CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning. Benytt søknadsbrevet til å beskrive din motivasjon for stillingen og hva du ønsker å bidra med.

Ta gjerne kontakt med advokat/partner Ingjer Ofstad (Ingjer.Ofstad@bdo.no,
+47 975 07 768), leder for BDO Advokater i Trondheim.

SØKNADSFRIST: 16.01.2022

Powered by Labrador CMS