ADVOKATJOBB:

Vil du bli vår nye kollega?

Søknadsfrist: 20. januar

Advokatfirmaet Seland Orwall AS tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom, landbruk og selskapsrett. Vi har som mål å være et av de største skatte- og avgiftsrettslige advokatfirmaene i landet. Advokatfirmaet Seland Orwall AS gir tydelige og praktiske råd, forankret i klientens kommersielle behov.


Søknadsfrist: 20. januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/
Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Seland Orwall AS søker etter advokat/advokatfullmektig som ønsker å arbeide innenfor eiendom og selskapsrett.

Advokatfirmaet Seland Orwall AS har lang erfaring og spisskompetanse innenfor selskapsrett og fast eiendom, samt skatte- og avgiftsrett og prosedyre. Vi bistår blant annet i kjøp og salg av bedrifter, eiendomstransaksjoner, dd-prosesser, mv. Vi arbeider med alle typer spørsmål innenfor fast eiendoms rettsforhold. Vi har bred erfaring med spørsmål knyttet til plan- og bygningsrett, eiendomsutvikling, tingsrett og grunneierrettigheter, slik som for eksempel ekspropriasjonsskjønn, tomtefeste, naborett og eiendomsgrenser. Vi arbeider også med landbruksrett. Det er gode muligheter for prosedyreerfaring

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jørgen S. Jynge
Stillingstittel: Managing Partner - Advokat
Telefon: 957 59 626

Powered by Labrador CMS