ADVOKATJOBB:

ADVOKAT / JURIST ERSTATNINGSRETT

Søknadsfrist: 12. desember

Vi vokser og trenger flere kloke hoder til vårt ansvarsskadeteam.

If er Nordens største forsikringsselskapIf er en del av finanskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

If er et samfunnsengasjert forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg Trafikk, Norsk Brannvernforening og CICERO Senter for klimaforskning. Vi tror på å tenke utradisjonelt.

Forsikrer kunder i hele Norden og Baltikum

If tilbyr skadeforsikringer til kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum. Dessuten hjelper vi nordiske kunder med internasjonal virksomhet service ved filialkontorer og via nettverk. If tilbyr hele bredden av skadeforsikringsløsninger og -tjenester, for alt fra privatpersoner til globale industriselskaper. Ifs virksomhet er delt inn i forretningsområdene Privat, Bedrift, Industri og Baltikum.

Våre kunder skal føle seg trygge

Takket være våre 7 900 dyktige medarbeidere kan våre kunder føles seg trygge på at at de vil få den hjelpen de trenger hvis noe skulle skje. Vi vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. Derfor tilbyr vi våre eksisterende og nye kunder en rekke fordeler, som If fordelsprogram og egenandelsfordel for privatpersoner, Mine sider for privatkunder og If Login for bedriftskunder.

Vi i If vet det meste om risiko og hvordan du kan unngå den, og hjelper til med spørsmål om forsikringer og hvordan du skal få den beste beskyttelsen. Vi tar risikoen, så slipper du.


Søknadsfrist: 12. desember


Arbeidssted: Vækerø Park

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Din tittel vil være advokat / jurist. For deg er stillingsinnholdet likevel viktigere enn tittel. Er du den rette for oss motiveres du av å kunne bidra til trygghet for våre bedriftskunder.

Har du erfaring og/eller interesse for ansvarsforsikring og spesielt takstmannsansvar, kan du være den vi ser etter.

Om rollen

Vil du være den som hjelper våre kunder å avklare hvilket ansvar de har når det uventede skjer og en skadesituasjon oppstår?

Som advokat i ansvarsavdelingen skal du sikre høy kvalitet og ansvarlig og proaktiv håndtering av skadesaker innenfor produktområdet ansvar. Sakene du kommer til å håndtere er ofte juridisk utfordrende og kompliserte. Det er for deg en utfordring du liker og vet du håndterer godt. Du hjelper våre kunder med å avklare ansvarssituasjon når det oppstår en skade og støtter dem i hele skadeprosessen til saken er ferdigstilt. Fremragende kundeservice til våre profesjonelle kunder, er for deg en forutsetning for at denne stillingen skal være av interesse. Like viktig er det løpende å samarbeide proaktivt med kundene for å unngå skader.

I tillegg vil du bidra til utvikling av våre forsikringsprodukter og styrke et godt internt samarbeid mellom avdelinger. Å ta et tydelig eierskap til system, prosesser og digitalisering, og bidra aktivt til å videreutvikle disse områdene, er også en viktig del av din rolle.

Om teamet

Vi i If selger trygghet! Vi forsikrer alle typer virksomheter, fra de minste enkeltpersonforetak til de største nordiske selskaper med virksomhet over hele verden. Med vår høye kompetanse er vi der for våre forsikringstakere når noe skjer. Vi ønsker å finne smidige løsninger til det beste for våre kunder. Vi tar rådgiverrollen vår på aller største alvor og angriper enhver kundes lille utfordring eller kjempekatastrofe med stolthet, engasjement og løsningsfokus. Vi er et team som samarbeider godt og som ser viktigheten av å gjøre hverandre gode.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er faglig dyktig, handlekraftig, effektiv og strukturert.  Du har gode kommunikasjonsevner, motiveres av samarbeid og er engasjert i videreutvikling av fag, prosesser og system. Du elsker å lære deg nye ting, tør å utfordre og tenke nytt. Som en forvalter av store verdier, er det viktig at du har gode analytiske evner, en forretningsmessig forståelse for If sin eksponering i saken, gode forhandlingsferdigheter og en evne til å se pragmatiske løsninger. 

Du er inkluderende og en bidragsyter i arbeidsmiljøet. Positivitet er et must! 

Du har også:

  • En jurist utdannelse og erfaring innen erstatningsrett. Erfaring med takstmannsansvar er en fordel
  • Interesse for forsikring
  • Erfaring fra skadeoppgjør av ansvarsskader vil være nyttig i denne rollen  

Tilleggsinformasjon og rekrutteringsprosessen:

Er du den rette for oss kan vi tilby deg utfordrende og spennende dager med gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et miljø med mange dyktige og dedikerte kollegaer.  Du får en fleksibel og selvstendig arbeidshverdag, hvor du blir en del av et profesjonelt team hvor vi legger vekt på en god og uformell atmosfære. I tillegg får du en arbeidsplass i stadig utvikling med fokus på trivsel for medarbeiderne, samt at du får ta del i markedets beste pensjonsordning og gode forsikringsordninger. Vi holder til i tidsriktige lokaler på Vækerø, lett tilgjengelig også med kollektivtransport.

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med leder for Skadeoppgjør Ansvar, Transport og Marine, Ann-Kristin Hauge, 
telefon: 473 03 447. 

Velkommen med din CV og søknad.   

Powered by Labrador CMS