ADVOKATJOBB:

Vi søker advokat/advokatfullmektig med interesse for primærnæring

Søknadsfrist: 20. januar

Advokatfirmaet Seland Orwall AS tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom, landbruk og selskapsrett. Vi har som mål å være et av de største skatte- og avgiftsrettslige advokatfirmaene i landet. Advokatfirmaet Seland Orwall AS gir tydelige og praktiske råd, forankret i klientens kommersielle behov.


Søknadsfrist: 20. januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Seland Orwall AS søker etter advokat eller advokatfullmektig med bakgrunn fra eller sterk interesse for
landbruk og primærnæring.

Vil du være med å videreutvikle vår faggruppe for landbruk/primærnæring? Advokatfirmaet Seland Orwall er spesialister på fast eiendom, skatt og avgift og selskapsrett. Vi har en betydelig oppdragsmengde innen bransjer som landbruk, skogbruk og annen næringsvirksomhet med basis i primærnæringene.

Hos oss blir du del av et av landets ledende advokatfirmaer innen landbruksjus. Vi gir råd til gårdbrukere, grunneiere, samvirkeforetak og andre virksomheter innen landbruk og næringsmiddelindustri.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er jurist, og som bakgrunn fra eller sterk interesse for landbruk/primærnæring. Du har gode faglige kvalifikasjoner og har lyst til å jobbe med sakførsel/sivilprosess. Som person er du strukturert og har stor arbeidskapasitet. Du er utadvendt og god til å kommunisere / bygge relasjoner. Du evner raskt å sette seg inn i nye problemstillinger, og når det trengs er du villig til å gjøre en ekstra arbeidsinnsats for å oppnå gode resultater for våre oppdragsgivere.

Hvorfor velge Seland Orwall?

Hos oss får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med stor vekt på tillit / frihet under ansvar og kompetanseutvikling. Seland Orwall har en flat struktur, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar og teamarbeid. Du vil få veiledning og hjelp av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med adv. Ingolf Holmen eller adv. Svein Aalling, 922 68 141.

Powered by Labrador CMS