ADVOKATJOBB:

Thommessen søker advokater / advokatfullmektiger -M&A- Oslo, Bergen

Søknadsfrist: 31. august

Thommessen er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Klientene våre er norske og internasjonale virksomheter, både i privat og offentlig sektor.

I Thommessen forstår vi klientene og deres muligheter og utfordringer, slik at de når sine mål. Våre råd er tydelige, velfunderte og praktiske, og springer ut fra en bred forståelse av de faktorer som påvirker våre klienters interesser: De forretningsmessige, de teknologiske, de samfunnsmessige, de politiske og de globale.


Søknadsfrist: 31. august


Arbeidssted: Oslo, Bergen

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Bli en del av vårt ledende M&A og kapitalmarkedsteam!

Thommessens M&A og kapitalmarkedsteam er i stor vekst, med økende oppdragsmengde og skal styrke teamet fremover med flere advokater og advokatfullmektiger i både Oslo og Bergen. Vi vil gjerne snakke med deg som har lengre erfaring så vel som deg som har jobbet noen år eller er nyutdannet.

Thommessens M&A og kapitalmarkedsteam har vært markedsledende i en årrekke. Vår fullservice M&A-praksis bistår hele spekteret av oppkjøp og fusjoner, fra oppkjøp utenfor børs til oppkjøp på børs. Vi ligger kontinuerlig i teten, både i antall transaksjoner og transaksjonsverdi. I tillegg er avdelingen en av landets største og mest erfarne avdelinger for børsnoteringer, emisjoner, selskapsrettslige og verdipapirrettslige spørsmål. Vi er med hele veien, fra tidlige strategidiskusjoner til forhandlingsbordet, og til signering i en lang rekke norske og internasjonale transaksjoner.

Thommessen er organisert på tvers av kontorer og geografi, og som en del av vårt M&A og kapitalmarkedsteam vil du være med på transaksjoner og prosjekter over hele landet og internasjonalt, som del av et ledende fagmiljø med over 65 advokater i avdelingen. I 2021 var Thommessen involvert i over 110 transaksjoner med en total verdi på over 26 milliarder euro, i tillegg til mer enn 40 større kapitalmarkedstransaksjoner.

Hva kan Thommessen tilby deg?

  • jobbe i team tett sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap, utvikle seg sammen og jobbe mot felles mål
  • opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
  • jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
  • være med på Thommessens digitale satsning
  • en fleksibel hverdag hvor man jobber fra kontoret eller hjemme, og hvor teamene er vant til og trives godt med hybride arbeidsformer og bruk av ny teknologi

Søknadsfristen er 31. august, men vi behandler søkere fortløpende.

Kompetanseområde:

M&A OG SELSKAPSRETT

Kontakt

Anette Sjuve Martinussen, Senior HR Advisor
+47 23 11 13 47 / +47 913 99 264
asm@thommessen.no

Powered by Labrador CMS