ADVOKATJOBB:

Thommessen søker 1-2 advokatfullmektiger - immaterialrett - Oslo

Søknadsfrist: 31. august

Thommessen har en av Norges største immaterialrettsavdelinger, og bistår norske og utenlandske klienter med rådgivning og tvisteløsning i saker som gjelder patenter og varemerker, opphavsrett, markedsføringsrett og beskyttelse av forretningshemmeligheter.

Søknadsfrist: 31 august

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat / advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Ønsker du å jobbe med sammen med teamet på bildet? Et av landets ledende fagmiljøer innen immaterialrett søker nå nye kollegaer!

Vi søker 1-2 advokatfullmektiger med interesse for immaterialrett til vårt immaterialrettsteam. Thommessens immaterialrettsavdeling er topprangert og bistår norske og internasjonale klienter i saker som gjelder patenter / forretningshemmeligheter, varemerker, opphavsrettigheter, i tillegg til medie -og markedsføringsrett. Avdelingen består av 10 advokater.

Som en del av vårt team vil du få jobbe med et bredt spekter av saker og virksomheter, både norske og internasjonale aktører. Vi jobber også i stor grad tverrfaglig og samarbeider tett med firmaets øvrige faggrupper, som for eksempel teknologi, personvern og transaksjoner.

I slutten av august 2021 flyttet Thommessen inn i splitter nye og flotte lokaler i VIA-bygget i Vika Oslo.

Hva kan Thommessen tilby deg?

  • jobbe i team tett sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap, utvikle seg sammen og jobbe mot felles mål
  • opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
  • jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
  • være med på Thommessens digitale satsning
  • en fleksibel hverdag hvor man jobber fra kontoret eller hjemme, og hvor teamene er vant til og trives godt med hybride arbeidsformer og bruk av ny teknologi

Søknadsfristen er 31. august, men vi behandler søknader fortløpende.

Kompetanseområde

IMMATERIAL- OG MARKEDS­FØRINGSRETT

Kontaktpersoner

Camilla Vislie, Partner / Advokat (H)
+47 23 11 11 78 / +47 992 69 142
cav@thommessen.no

Anette Sjuve Martinussen, Senior HR Advisor
+47 23 11 13 47 / +47 913 99 264
asm@thommessen.no

Powered by Labrador CMS