NYTT OM NAVN:

Svein Sulland har startet opp Advokat Svein Sulland

Svein Sulland.
Svein Sulland.

Advokat Svein Sulland har sluttet i Advokatfirmaet Selmer AS i Oslo og startet opp Advokat Svein Sulland i Oslo. Han går inn i kontorfellesskapet BA2 advokatene.

Sulland har omfattende erfaring innen forretningsjuridisk rådgivning og prosedyre. Han er ekspert på rådgivning og tvisteløsning innen bygg- og anlegg, andre eiendomssaker og næringslivskontrakter. Oppdragsgiverne har kommet både fra entreprenør- og byggherresiden i noen av de større utbyggingsprosjektene som Aker Brygge, Bjørvika og Tjuvholmen. På anleggssiden bistår Sulland særlig entreprenører innen vei- og jernbaneutbygging. Han blir også regelmessig oppnevnt som voldgiftsdommer, særlig i entreprisesaker.

Sulland har jobbet 29 år i Advokatfirmaet Selmer, 9 år i Advokatfirmaet Idsøe, Normann og Sulland og 2,5 år i det som i dag heter Advokatfirmaet Schjødt. Han bemerker at det i de 40 årene han har jobbet som advokat i Oslo har skjedd en rivende utvikling, særlig forretningsmessig og med tekniske hjelpemidler. Han forteller at de i starten var under ti advokater i Schjødt, og skrev på gamle skrivemaskiner hvis de ikke dikterte. Annæus Schjødt mente idealet var juridisk landhandleri. De skulle behandle alt fra skatt til arv- og familiesaker, og gjerne en straffesak hvis det passet.

Powered by Labrador CMS