ADVOKATJOBB:

Rettshjelpsentralen søker frivillige jurister

Søknadsfrist: Snarest

Rettshjelpsentralen er et gratis rettshjelptiltak drevet av frivillige jurister. Vårt formål er å bedre rettssikkerhetentil mennesker som ikke har mulighet til å betale for juridisk bistand. Rettshjelpsentralen gir juridisk veiledning innen de fleste rettsområder.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Jurist

Type stilling: Frivillig


SØK STILLINGEN HER

Rettshjelpsentralen er et gratis rettshjelptiltak drevet av frivillige jurister. Vårt formål er å bedre rettssikkerhetentil mennesker som ikke har mulighet til å betale for juridisk bistand. Rettshjelpsentralen gir juridisk veiledning innen de fleste rettsområder på onsdager kl. 17:00-19:00 via telefon eller personlig oppmøte.

Vi består av en daglig leder, en ansatt jurist, 17 frivillige jurister og fire sentralbordansvarlige. Vi holder til i trivelige lokaler i Louises gate 30 på
St. Hanshaugen.

I vårt arbeid benytter vi saksbehandlingssystemet Advisor, og vi har tilgang til Lovdataog Rettsdata.

Grunnet stor etterspørsel etter våre tjenester, skalvi nå utvide vårt tilbud.
I den forbindelse søker vi jurister som har mulighet til å jobbe som frivillige på onsdager.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

  • Å gi juridisk veiledning til klienter på telefonen og i våre lokaler.
  • Å delta i telefonmøter med de andre juristene.

Vi ser etter engasjerte, positive og idealistiske jurister som ønsker å bidra til at mennesker med dårlig råd skal få tilgang til rettshjelp.

Vi kan tilby et sterkt faglig og sosialt miljø. Våre jurister har bakgrunn fra mange ulike rettsområder og vi kan tilby god opplæring og oppfølging av nye kollegaer.

Stillingene er ulønnede engasjementer. Erfaring fra andre rettshjelptiltak er en fordel, men ikke et krav. Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Send en søknad med CV og vitnemål til Rettshjelpsentralensleder Hege Levin på hegelevin@gmail.com dersom dette kunne være noe for deg. Søknadene vurderes fortløpende. Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS