NYTT OM NAVN:

Petter Aa. Bjørklund til EY

Petter Aa. Bjørklund.
Petter Aa. Bjørklund.

Advokat Petter Aa. Bjørklund har sluttet i Advokatfirmaet Thommessen AS i Oslo og begynt i Ernst & Young Advokatfirma AS i Oslo.

Petter Aa. Bjørklund har tiltrådt som senior manager i advokatfirmaet EY innen avdelingen business tax services.

«Jeg er veldig glad for å bli en del av EY og for måten jeg har blitt tatt imot på. Det er inspirerende å komme til et lag med spisskompetanse innenfor nær sagt alle skatte- og avgiftsmessige problemstillinger, samt få muligheten til å jobbe tett med andre dyktige kollegaer innen regnskap og transaksjonsstøtte. Jeg gleder meg til å bistå nye og gamle klienter og være med på EYs videre utvikling.» sier Petter Aasrum Bjørklund.

Bjørklund kommer fra Advokatfirmaet Thommessen der han har jobbet i nesten 10 år med bedriftsbeskatning med særlig fokus på fornybarnæringen, samt klage- og tvistesaker på skatteområdet. Bjørklund har ytt skattemessig bistand i flere av de største transaksjonene og restruktureringene i kraftbransjen de siste årene. Han har også bistått i en rekke klageprosesser og rettslige prosesser knyttet til inntektsskatt, grunnrenteskatt, eiendomsskatt og internprising.

«Vi i EY er veldig fornøyd over at Petter har valgt å bli del av vårt sterke skattefaglige team. Petter har spisskompetanse innen kraftbeskatning, men også bred kompetanse knyttet til transaksjoner og tvistesaker, og har vært fremhevet som «up and coming» i Finansavisens advokatrangering.» sier Øystein Arff Gulseth, leder for Tax & Law, EY Norge

Powered by Labrador CMS