ADVOKATJOBB:

Ønsker du å bli en del av et ledende fagmiljø innen forsikring, erstatningsansvar, tvisteløsning og internasjonal voldgift?

Søknadsfrist: Snarest

DLA Piper sitt tvisteløsningsteam er blant landets største og bredeste når det kommer til sektorkompetanse. Innen forsikring har vi nå, både på firma og individnivå, i flere år på rad bli rangert i øverste kategori av både av internasjonale og norske ratingbyåer.DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Bryggegata 6, 0250 Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig - Forsikring, erstatningsansvar, tvisteløsning og internasjonal voldgift

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker nå etter deg som har 1-2 års erfaring med generell tvisteløsning, forsikringsrett og/eller erstatningsansvar. Vi oppfordrer også nyutdannede med interesse for fagfeltene til å søke. Du blir en del av vår tvisteløsningsavdeling, med spesielt fokus på forsikrings- og erstatningsrettslige spørsmål.

DLA Piper har de siste årene vært involvert i noen av de største og mest omtalte forsikringstvistene- og voldgiftssakene i Norge. Våre klienter inkluderer noen av de største forsikringsselskapene både i inn- og utland, og vi bistår innen alle forsikringsrelaterte områder, fra rådgivning ved utarbeidelse av forsikringsvilkår, håndtering av forsikringskrav (claims) og dekningstvister til regulatoriske spørsmål og problemstillinger ved transaksjoner og porteføljeoverdragelser. Vi bistår også store internasjonale klienter i voldgiftsprosesser og generell tvisteløsning. Vår globale rekkevidde og lokale kunnskap gjør at vi på en effektiv måte kan bistå klienter både i spørsmål som gjelder enkeltjurisdiksjoner og på tvers av landegrensene.

Stillingen vil innebære mye ansvar og utfordrende oppgaver fra dag én. Du vil få muligheten til å bygge spesialistkompetanse mens du lærer av de beste i bransjen.

Som medarbeider i DLA Piper får du:

  • Jobbe internasjonalt sammen med faglig dyktige kolleger som vil utfordre deg og sørge for både profesjonell og personlig utvikling
  • Ta del i et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø som engasjerer seg og bryr seg om både kollegaer og samfunnet rundt seg
  • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
  • Gode karriereutviklingsmuligheter og unike programmer både lokalt og internasjonalt

Kontaktpersoner:

Alexander Plows
Partner
tlf: 974 96 156.

Generelle henvendelser vedrørende stillinger kan rettes til Head of HR:

Christine Lykka
[email protected]
tlf. 419 16 657.

Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, og gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.

Powered by Labrador CMS