ADVOKATJOBB:

Advokatfullmektig

Søknadsfrist: 9. april

NORDIA Law Advokatfirma AS er et nordisk forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Helsinki og København. I Oslo er vi 7 advokater og en administrativt ansatt. På nordisk nivå er vi mer enn 70 advokater.


Søknadsfrist: 9. april


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

NORDIA Law har ledig stilling som advokatfullmektig.

Vi er en kunnskapsbedrift som i hovedsak jobber med forretningsjus og fast eiendom. Vi har en nordisk profil og er til stede for kundene våre - i hele Norden. Vi er spesialister og jobber i team, også på tvers av landegrensene.

Du vil i hovedsak jobbe med fast eiendom og forvaltningsrett, men vil også jobbe bredere innenfor firmaets øvrige fagområder som arbeidsrett, selskapsrett, kontraktsrett mm.

Du er faglig interessert, er positivt innstilt og ser løsninger der andre ser problemer. Du er en person som vil bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø, og må være en ressurs både faglig og sosialt.

Nyutdannede oppfordres til å søke.

Se www.nordialaw.com for mer informasjon om oss.

Send en e-post til Kathrine Platou, [email protected] og du vil få en link der du kan laste opp søknad, CV, vitnemål mv.Hvis du har spørsmål til stillingen kan du kontakte Øyvind C. Svendsen, M: 45250374 E: [email protected]- eller en av våre øvrige advokater.

Powered by Labrador CMS