ADVOKATJOBB:

NORDIA Law søker ny partner

Søknadsfrist: Løpende

NORDIA Law Advokatfirma AS er et nordisk advokatfirma med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Helsinki og København. I Oslo er vi i dag syv advokater og én administrativt ansatt. Vi holder til i moderne lokaler i Vika. På nordisk nivå er vi mer enn sytti advokater. Vi er unike med vårt nordiske fokus og internasjonale tilknytning. Med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland byr vi på gode muligheter for deg som ønsker å jobbe i et nordisk fagmiljø.


Søknadsfrist: Løpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Partner

Type stilling: Fast


Søk på stillingen her

NORDIA Law søker en ny partner som ønsker å være med på å utvikle firmaet videre.

Vi er en kunnskapsbedrift som jobber innenfor et bredt spekter av fagområder. Vi har en nordisk profil og er til stede for kundene våre. I hele Norden. Vi er spesialister innenfor våre fagfelt. Vi jobber både nasjonalt og på tvers av landegrensene.

Du er fortrinnsvis advokat som allerede har egen portefølje. Vi ønsker også å snakke med deg uten portefølje, men som er erfaren og har ambisjoner om partnerskap. Du er faglig dyktig, er positivt innstilt og ser løsninger der andre ser problemer. Du er en person som vil bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø, og du må være en ressurs både faglig og sosialt.

Ulike tilknytningsformer kan diskuteres.

Se www.nordialaw.com for mer informasjon om oss.

Vi er også medlem i det internasjonale advokatnettverket LAWorld, se mer: www.laworld.com

Søknadsfrist: Løpende

Ta kontakt for en uforpliktende og konfidensiell samtale:

Øyvind C. Svendsen, M: 45250374 E: ocs@nordialaw.com

- eller en av våre øvrige advokater

Powered by Labrador CMS