NYTT OM NAVN:

Malin Ranheim ny partner i DLA Piper

Malin Ranheim.
Malin Ranheim.

Advokat Malin Ranheim har sluttet i Advokatfirmaet Økland & Co DA i Lillestrøm og tiltrådt som partner i Advokatfirma DLA Piper Norway DA i Oslo.

Ranheim blir del av firmaets M&A-team. Hun har lang fartstid som forretningsadvokat innenfor Corporate M&A, og rådgir både styrer og ledergrupper innenfor selskapsrettslige problemstillinger.

«Jeg gleder meg stort over å bli en del av DLA Piper. Jeg legger bak meg elleve gode og lærerike år i Advokatfirmaet Økland, hvor jeg både som partner og styreleder har fått bli med på å utvikle firmaet gjennom en fin tid preget av vekst og spesialisering. Min erfaring knytter seg særlig til transaksjoner, kommersielle kontrakter og rådgivning til styrer og ledelse i både norske og internasjonale selskaper. Nå ser jeg frem til å bli en del av den dyktige gjengen i Corporate-avdelingen her i Oslo. DLA Piper har en helt unik posisjon i markedet for advokattjenester med sin globale tilstedeværelse, noe som vil være en stor fordel, både for kunder jeg arbeider med i dag og for fremtidige kunder», sier Malin Ranheim.

Ranheim har betydelig erfaring med rådgivning til norske og internasjonale selskaper knyttet til selskapsrettslige problemstillinger og generelt transaksjonsrelatert arbeid, herunder utarbeidelse av aksjonæravtaler, prosjektledelse og forhandlinger. Hun holder jevnlig foredrag og er veileder for masterstudenter i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. 

Malin Ranheim tiltrådte formelt som partner i DLA Piper Norway fra 1. oktober 2023.

Powered by Labrador CMS