NYTT OM NAVN:

Line Rasmussen Petersen til Norges Fotballforbund

Line Rasmussen Petersen.
Line Rasmussen Petersen.

Advokat Line Rasmussen Petersen har sluttet i Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA i Ski og begynt i Norges Fotballforbund i Oslo.

Petersen har erfaring fra en rekke fagområder etter 14 år i advokatfirmaer og 6 1/2 år som advokat og leder for advokater i forsikring (If Skadeforsikring NUF). Videre har hun jobbet 4 år som leder i salg innen finanssektoren (If og Lindorff).

Nå har Petersen altså startet med noe helt nytt i en alder av 52 år. I Fotballforbundet er hun leder for Juridisk seksjon hvor de bistår NFFs avdelinger og ledelse i juridiske spørsmål, rådgir kretser og klubber innenfor fotballens regelverk, tilrettelegger for valgte og oppnevnte juridiske utvalg, utvikler fotballens regelverk, holder kontakt inn mot UEFA/FIFA osv.

Fotballforbundet er Norges største særidrettsforbund med over 370 000 aktive medlemmer, så dette er et stort maskineri og en viktig samfunnsaktør.

Petersen får muligheten til å kombinere sin interesse for idrett generelt, og fotball spesielt, med interessante juridiske problemstillinger.

Powered by Labrador CMS