ADVOKATJOBB:

Lillestrøm kommune søker advokat

Søknadsfrist: 27. juni

Lillestrøm er Norges niende største kommune. Vi har ca. 90.000 innbyggere og en strategisk beliggenhet på Nedre Romerike. Utviklingen i kommunen baseres på FNs bærekraftsmål, med fokus på klima og miljø, by- og tettstedsutvikling, mestring hele livet og innovasjon. Verdiene våre er Tillit - Inkludering - Nyskaping.
Besøk oss på www.lillestrom.kommune.no


Søknadsfrist: 27. juni


Arbeidssted: Jonas Lies gate 18, 2001 Lillestrøm

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Lillestrøm kommune har etablert eget advokatkontor. Kontoret har 4 advokatstillinger og èn advokatfullmektig. En av advokatstillingene blir ledig fra 01.09.2022.

Arbeidsoppgaver

Advokatene tar oppdrag på alle kommunens ulike tjenesteområder. Arbeidet omfatter både rådgivning, foredragsvirksomhet og en betydelig mengde prosessoppdrag.

Kvalifikasjoner

Kommuneadvokaten i Lillestrøm søker advokat med bred kompetanse fra ulike saksfelt. Erfaring fra og innsikt i kommunal forvaltningsvirksomhet og samhandling mellom administrasjon og politisk nivå er en fordel. Solid prosesserfaring fra fylkesnemnd og domstoler vil bli tillagt særlig vekt.

Personlige egenskaper

Vi søker etter ny kollega med stor arbeidskapasitet, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt en sikker og trygg evne til å håndtere ulike mennesker og fagmiljøer.

Vi tilbyr

Vi har kontorer i Rådhuset i Lillestrøm sentrum med kort vei til offentlig kommunikasjon, rett ved siden av tinghuset. Vi har engasjerte ansatte med bred erfaring, som vi drar veksler på gjennom faglig samhandling når oppdrag løses, i et sosialt og levende arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Lise Noreen Mills, advokat, 993 59 250 eller Tore Roald Riedl, kommuneadvokat, 995 69 966

Powered by Labrador CMS