ADVOKATJOBB:

Leder personvern

Søknadsfrist: Snarest

Bilbransjen står midt i en spennende, teknologisk revolusjon. Samtidig stiller våre kunder stadig høyere krav og forventer en annen opplevelse og service enn tidligere.

Bertel O. Steen en av Norges store aktører innen bilvirksomhet, som består av import, salg, service, verksteddrift, finansiering og mobilitetstjenester. Det forplikter.

Bertel O. Steen ble grunnlagt for over 100 år siden og Bertel O. Steen har alltid vært sentrale i den norske bilbransje. Det har langt ifra bare handlet om å selge biler, men om å få Norge på hjul og være en ansvarlig samfunnsaktør.

Teknologi og innovasjon er ingenting uten kunnskapsrike og dyktige medarbeidere. Bertel O. Steen består av et landsdekkende forhandlernett med over 40 forhandlere og merkeverksteder. Her møter du våre dedikerte medarbeidere som kontinuerlig holder seg oppdatert på nyeste teknologi, trender og ønsker fra våre kunder.

Les mer på våre hjemmesider https://www.bos.no

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Lørenskog

Jobbtype: Leder Personvern

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Vil du være med og forme fremtiden i Bertel O. Steen?

Den nye lederen for personvern blir drivkraften i vårt arbeid med personvern for konsernet. Vi ser etter deg som trives med å være pådriver for å sikre at vi etterlever stadig skiftende og økende eksterne krav. Vi har tro på at det gjør at vi fortsetter å være en trygg og attraktiv aktør for våre kunder.

Vår nyopprettede GRC-avdeling (Governance, Risk and Compliance) har ambisjon om å ta fordel av synergiene på tvers av fagområdene for å bistå organisasjonen med en felles tilnærming. Vi har satt en grunnmur for personvern, men rendyrker personvern i et eget område. Som leder av personvern er du ansvarlig for å videreutvikle fagområdet ved å forene fremtidsfokus med gjeldende regler og retningslinjer.

Du blir med på å lede arbeidet innen personvern hos oss og forme din egen rolle. Som leder for teamet innebærer det personalansvar for en medarbeider, og du rapporterer til direktør for GRC.

Dine viktigste oppgaver blir å:

● etablere og vedlikeholde verktøy og systemer for personvern.

● sikre at alle oppgavene i årshjulet defineres og gjennomføres, slik som

▪ et overordnet ansvar for at Bertel O. Steen AS sin personvernpolicy (inkl. retningslinjer, prosedyrer, initiativer, mm.) implementeres og etterleves.

▪ rapportering til konsernledelsen om risiko og eventuelle avvik.

▪ håndtering av avvik knyttet til personvern.

▪ statusoppdateringer til ledelsen om personvern og kommende års planer.

▪ kontrollering at databehandleravtaler, SSC (europeiske standardavtaler) og Schrems II vurderinger foreligger hvor dette er nødvendig.

▪ kontroll av at interne rutiner følges i organisasjonen.

▪ tverrfaglig koordinering i prosesser vedrørende personvern.

▪ ivaretakelse av beredskapsplaner og opplæringsprogram knyttet til personvern.

Vi ser etter deg med:

● inngående kjennskap til personvern, personvernlovgivningen og informasjonssikkerhet.

● master i rettsvitenskap, juridisk embetseksamen eller annen juridisk bakgrunn. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for formell kompetanse.

● erfaring fra større og komplekse virksomheter, er en fordel.

● erfaring som leder er en fordel.

Vi ønsker oss en kollega som har god rolleforståelse, hvilket betyr å opptre med integritet og evner å skape tillit i organisasjonen. Vi tror du lykkes med å være nysgjerrig på hvordan forretningen opererer, og er en pragmatisk rådgiver innen fagområdet for selskapets behov. Du må helst ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?

● Du får en unik mulighet til å lede og videreutvikle personvernområdet i et av Norges mest spennende bilkonsern

● Du får en sentral rolle med mye ansvar og fleksibilitet

● Påvirkningsmuligheter i en bransje som er opptatt av å være en ansvarlig samfunnsaktør

● Konkurransedyktige betingelser

● Gode pensjons- og forsikringsordninger

● Firmabilordning

Søknader behandles fortløpende og blir behandlet konfidensielt.

Det vil bli gjennomført bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater for denne rollen. Det gjennomføres via samarbeidspartneren Semac AS, www.semac.no.

For spørsmål eller mer informasjon om stillingen

kan du kontakte:

Ann Kristin Thømt
+47 957 74 641 / ann-kristin.thomt@dfind.no eller

Ørjan Gamst
+47 957 29 725 / orjan.gamst@dfind.no i Dfind.

Powered by Labrador CMS