ADVOKATJOBB:

Leder Personvern

Søknadsfrist: 27. november

SpareBank 1 Sørøst-Norge er et regionalt finansselskap med 21 kontorer i Vestfold, Telemark og Buskerud. I tillegg til å være fysisk til stede for kundene våre, er utvikling av enkle digitale løsninger for våre kunder en naturlig del av vår hverdag.

Sammen skaper vi verdier! Som en del av vårt DNA tror vi på at samspill mellom mennesker skaper vekst og utvikling. Sammen med våre ansatte, kunder, eiere og lokalmiljøet skaper og deler vi verdier - og gir mennesker og bedrifter muligheter for vekst, utvikling, trygghet og drømmer.


Søknadsfrist: 27. november


Arbeidssted: Sandefjord

Jobbtype: Leder personvern

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vil du bidra til bærekraftig utvikling innenfor et av SpareBank 1 Sørøst-Norges viktigste samfunnsoppdrag – relevant og tillitsfull ivaretagelse av personopplysninger?

Rollen er sentralt plassert i konsernet vårt, og du vil bidra med strategisk, forretningsmessig og operativ rådgivning innenfor fagområdet personvern. Ved å dele din kompetanse på området, vil du bli en viktig ressurs i konsernets arbeid med å sikre forståelse for og etterlevelse av regulatoriske krav.

Hva tilbyr vi deg?

  • En meget spennende og sentral stilling i et konsern med ambisiøse mål
  • Store påvirknings- og utviklingsmuligheter
  • Hyggelige kollegaer og et bredt tverrfaglig arbeidsmiljø med gode muligheter for kompetanseutvikling
  • Godt tverrfaglig nettverk både internt i konsernet og i SpareBank 1 Alliansen
  • Konkurransedyktige betingelser, herunder gunstige låne-, pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidshverdag. Du vil ha tilgang til å sitte i kontorfellesskap med dyktige kollegaer i moderne lokaler i Sandefjord, og mulighet for å arbeide hjemmefra når det passer best i forhold til oppgaver og familiesituasjon.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er engasjert, involverende og tydelig leder som inspirerer og motiverer. Du er god til å tilegne deg ny kunnskap, tar initiativ, er forretningsorientert og opptatt av hvordan god håndtering av personopplysninger kan understøtte konsernets måloppnåelse. Det er også viktig at du har en god rolleforståelse og har evnen til å ta gode etiske vurderinger. I rollen vil det være nødvendig å inneha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig.

I denne stillingen tror vi at en høyere utdanning på masternivå innen jus, rettsvitenskap, informasjonssikkerhet eller økonomi/revisjon vil være en fordel, herunder interesse for eller kunnskap om dataflyt, prosesser og teknologi. Relevant erfaring vil naturligvis kunne kompensere for formell bakgrunn.

Vi vet at et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen gir de beste resultatene, derfor ønsker vi søkere med ulik bakgrunn og erfaring.

Hjemmeside: https://www.sparebank1.no

Powered by Labrador CMS