ADVOKATJOBB:

KPMG Law i Stavanger søker advokater / advokatfullmektiger

Søknadsfrist: 18. september

KPMG er mest kjent som revisorer, forretningskonsulenter og skatterådgivere, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda, derfor har vi bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst i framtiden: cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi. Fordi våre råd skal lønne seg, og de skal være tilpasset morgendagen, både for kundene våre og for samfunnet. Da gjelder det å ligge i forkant. Å ligge i forkant er lønnsomt. Det er for eksempel bedre å sikre seg mot cyberangrep enn å rydde opp i etterkant. Vi vet, fordi vi hjelper til både før, under og etter kriser. Vi vet også at de selskapene som investerer i framtidens teknologi og lykkes med det grønne skiftet, ikke bare er med på å redde klimaet, de er også med på å skape morgendagens arbeidsplasser. I KPMG våger vi å stille spørsmål, utfordre, vise nysgjerrighet og si ting rett frem. Kun da forstår vi kundenes utfordringer og muligheter fullt ut, og slik blir vi i stand til å gi bedre råd. Råd som ser mot fremtiden. Fordi på sikt er det det som lønner seg. Vi trenger flere folk til å bidra, er det deg?


Søknadsfrist: 18.september


Arbeidssted: Stavanger

Jobbtype: Advokat / advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi er i vekst og trenger flere dyktige medarbeidere med på laget!

KPMG Law i Stavanger søker advokater / advokatfullmektiger innen nasjonal og internasjonal selskaps- og personskatt

 • Vil du jobbe med komplekse lovreguleringer, skatte- og forretningsjuridiske spørsmål?

 • Evner du å gjøre det komplekse forståelig og gi våre klienter konkurransemessige fordeler gjennom god planlegging og effektiv rådgivning?
 • Motiveres du av å jobbe i kompetansesterke og tverrfaglige team?

Da kan dette være stillingen for deg!

Organisasjoner i alle størrelser møter stadig mer komplekse lovreguleringer, og skatte- og forretningsjuridiske spørsmål legger føringer for virksomhetenes strategier. I KPMG Law jobber vi daglig med slike problemstillinger, og sikrer våre klienter forståelse og praksis innenfor gjeldende lover og regler. Vi arbeider tverrfaglig og i tett samarbeid med klienten, og bidrar til gode og bærekraftige løsninger. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning for både det norske og det internasjonale bedrifts- og personmarkedet.

Nå ser vi etter flere dyktige advokater / advokatfullmektiger innen fagfeltene nasjonal- og internasjonal selskapsskatt og personskatt. Vi søker deg som brenner for å levere gode kundeopplevelser og bidra til positive endringer. Du har gjerne en salgs- og markedsorientert tilnærming og kan være en viktig bidragsyter til å styrke våre fagområder.

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Analytisk og evner å løse komplekse juridiske problemstillinger
 • Gode relasjonelle egenskaper og er en naturlig nettverksbygger
 • Trives med å samarbeide i team, men også med selvstendig arbeid
 • Evner å håndtere tidsfrister og tidvis høy arbeidsbelastning
 • Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Solide faglige resultater
 • Strukturert og løsningsorientert
 • Markedsorientert og interesse for internasjonalt næringsliv

Hos oss vil du arbeide med utfordrende og varierte oppgaver, og få en unik mulighet til å utvikle deg i et internasjonalt miljø. Ikke minst vil du samarbeide tett med dedikerte og faglig dyktige advokater, advokatfullmektiger og økonomer, samt kollegaer innenfor rådgivning og revisjon. Vi har svært godt sosialt og inkluderende arbeidsmiljø hvor du blir sett, hørt og utfordret.

Bli kjent med KPMG LAW ADVOKATFIRMA AS

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med Erik Sand (tlf. 40 63 96 37)
eller Anne Tengs-Pedersen (tlf. 40 63 96 30) dersom du lurer på noe.

Søknader blir vurdert fortløpende, og tiltredelse skjer etter avtale.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS