ADVOKATJOBB:

Vi styrker vårt personvernteam - vil du være med?

Søknadsfrist: 26. september

SpareBank 1 Utvikling er de 14 SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Vi går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. Dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

Bli kjent med SpareBank 1 Utvikling


Søknadsfrist: 26. september


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Jurist

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Jurist

SpareBank 1 Utvikling utvikler, drifter og forvalter løsninger for alle bankene og produktselskapene i SpareBank 1 Alliansen. Totalt håndterer vi løsninger som brukes av over 1 million SpareBank 1-kunder. Vi ser etter flere jurister som ønsker å jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi og bidra i utviklingen av gode digitale løsninger for våre kunder.

Personvernteamet er rådgivere for felles aktiviteter som utføres i alliansesamarbeidet mellom de 14 bankene i SpareBank 1-alliansen. I tillegg bistår vi eget selskap og flere produktselskaper i SpareBank 1 Alliansen. Hos oss får du en unik mulighet til å arbeide med praktiske og svært varierte problemstillinger og temaer, som videreutvikling av digitalbanken, maskinlæring, oppfølging av underleverandører og Schrems II-dommen, cookies, markedsføring, alliansedatavarehus og HR.

Personvernteamet jobber med alt fra rådgivning og opplæring til kontroll av etterlevelse av personvernregelverket. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og samarbeid med blant annet utviklere, produkteiere, prosjektledere, konsernadvokater og informasjonssikkerhetsansvarlige. I tillegg jobber vi tett med våre kollegaer i bankene og produktselskapene i SpareBank 1 Alliansen. Personvernteamet er organisert under Avdeling for internkontroll og risikostyring, som består av uavhengige kontrollfunksjoner i SpareBank 1 Utvikling.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og serviceinnstilt, og som trives i en hektisk arbeidshverdag med varierte problemstillinger. Du er over gjennomsnittet interessert i personvern og vil gjerne være med å utvikle og styrke etterlevelsesarbeidet i SpareBank 1. Vi kan by på en spennende arbeidshverdag med store muligheter for faglig utvikling.

Vår ønskeliste er at du:

  • er en dyktig jurist med gode faglige kvalifikasjoner (annen relevant arbeidserfaring kan erstatte formell kompetanse)
  • har erfaring med personvernarbeid, gjerne fra konsulentbransjen, bank-/finansvirksomhet eller compliance-/riskfunksjon
  • har god forståelse for IT-systemer og informasjonssikkerhet
  • har prosess og/eller prosjekterfaring
  • med fordel har kjennskap til finansregulatorisk lovgivning

Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i følgende beskrivelse:

  • har høy faglig og personlig integritet
  • evner å arbeide selvstendig og strukturert
  • er kunnskapssøkende og løsningsorientert
  • evner å arbeide under press og til å prioritere korrekt
  • har gode samarbeids- og formidlingsevner, samt evne til å bygge gode relasjoner på tvers av forretnings- og fagmiljøer

Kontaktpersoner

Hanne Lindstad, Fagleder personvern i SpareBank 1 Utvikling, mob. 414 69 383, mail: hanne.lindstad@sparebank1.no

Peggy Sandbekken Ksted 6505, Leder Internkontroll og risikostyring i SpareBank 1 Utvikling, mob. 997 86 904, mail: peggy.sandbekken@sparebank1.no

Powered by Labrador CMS