ADVOKATJOBB:

Advokatfirmaet PwC søker nyutdannede jurister til vår avdeling innenfor merverdiavgift, toll og særavgifter i Oslo

Søknadsfrist: 23. januar

Få karrieren du ønsker deg

Få karrieren du ønsker deg

Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter?

I PwC kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, regnskap og juss. Vi er til stede over hele landet med våre 28 kontorer.


Søknadsfrist: 23. januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Jurist

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å løse komplekse og utviklende faglige problemstillinger til det beste for våre klienter?

Advokatfirmaet PwC består i dag av 220 ansatte og utgjør dermed Norges største private skatte- og avgiftsmiljø. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og er ett av verdens største konsulentnettverk med over 250 000 ansatte.

Handelen både i Norge og over landegrensene er mer kompleks. Kompetanse innen merverdiavgift, toll og særavgifter i Norge og utland er derfor svært etterspurt. Vi har som ambisjon å styrke vår posisjon som det ledende avgiftsmiljøet i Norge. Derfor trenger vi flere nyutdannede jurister med interesse for å jobbe med merverdiavgift, toll og særavgifter til vårt kontor i Bjørvika i Oslo.

Hvorfor skal du søke?

Advokatfirmaet PwC sin avdeling innenfor merverdiavgift, toll og særavgifter tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter til næringslivet; fra rådgivning om håndtering av avgiftsregler i Norge og utlandet, gjennomgang av avgiftsrapportering, til bruk av teknologi for å forenkle, øke kvaliteten og effektivisere rapporteringen av avgifter. Vi har spisskompetente team som bistår virksomhetene blant annet med oppkjøp, salg og restruktureringer, etablering og drift av virksomhet i utlandet, kontroll og bokettersyn fra avgiftsmyndighetene og kommunikasjon med med lokale og utenlandske myndigheter.

Som nyutdannet vil du tidlig få ansvar og anledning til å jobbe i tett dialog med kundene våre. Gjennom arbeidshverdagen din vil du få innsikt i ulike industrier og satsningsområder innenfor norsk og internasjonalt næringsliv. Du vil få anledning til å vise hvordan vi gjennom forståelse av virksomhetenes behov kan tilføre klientene våre verdi gjennom måten vi rådgir klientene våre på. En nøkkel her vil være vårt tette samarbeid med ulike tjenesteområder både i Norge og vårt internasjonale nettverk. I tillegg tilbyr vi gode muligheter for fullmektigsaker.


«Som nyansatt advokatfullmektig i PwC fikk jeg tidlig tillit, ansvar, og muligheten til å jobbe tett opp mot de største aktørene i næringslivet.»

«Jeg har fått muligheten til å jobbe med de mest kompetente spesialistene både i Norge og utlandet som gjør at vi kan levere sømløst og bistå våre klienter på tvers av landegrensene uten begrensninger. Dette er med på å styrke tillitsforholdet mellom meg og klienten, og er viktig for meg som “trusted advisor”.»

«Jeg elsker jobben min! Det gode sosiale miljøet og kollegene mine i PwC bidrar sterkt til dette!»


Jennifer Wong, Advokat i Advokatfirmaet PwC


Vi er et tverrfaglig fellesskap av problemløsere som jobber sammen på tvers av fagområder for å løse våre kunders utfordringer. Som nyutdannet i PwC får du mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi mener at mennesker må utvikles for å trives og du vil derfor raskt bli koblet på en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Dette gir deg verdifull forretningsforståelse når du skal bistå våre klienter med skatte- og avgiftsrådgivning. Det første året i PwC byr på en spennende og bratt læringskurve, men du vil få god støtte fra din personlige career coach, leder og teamet rundt deg for å håndtere dette på en god måte.

Er du den vi ser etter?

For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister, bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evnen til å bygge relasjoner, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. I tillegg er det et pluss om du er analytisk, løsningsorientert og interessert i det som skjer i næringslivet.

For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte, er vi avhengig av å ha mennesker med ulik bakgrunn og perspektiver. Vi har stor tro på at ulikhet og samhandling skaper magi, og at vi utvikler oss sammen med mennesker som utfordrer vårt eget syn på ting. Er du en som liker å bli utfordret og synes det er gøy å tilnærme deg juridiske problemstillinger fra et forretningsmessig perspektiv, er du den vi ser etter!

Vi vil spesielt vektlegge følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Juridisk embetseksamen / mastergrad i rettsvitenskap
  • Gode akademiske resultater
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Interesse for å jobbe med både nasjonale og internasjonale problemstillinger
  • Initiativrik og analytisk
  • God forretningsforståelse
  • Fleksibilitet og høy innsatsvilje
  • Evner å arbeide selvstendig og i team
  • Interesse for bruk av teknologiske løsninger

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. I stedet for å laste opp søknadsbrev, ber vi om at du besvarer noen spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon og erfaring.Søknadsfrist er 23.01.22

Første del av søknadsvurderingen består av tre ulike tester som skal besvares innen 24.01.22 klokken 09:00. Link til testene får du tilsendt i en separat mail etter at du har mottatt bekreftelse på innsendt søknad. Vi behandler kun søknader hvor alle tre testene er fullført. Dersom du ikke mottar noen mail med informasjon om testene innen et døgn er det derfor veldig viktig at du tar kontakt
Fredrik Albertsen, fredrik.albertsen@pwc.com, så snart som mulig.
Husk å sjekke spamfiltert/søppelpost.

Kontaktpersoner:

Yngvar Solheim, yngvar.solheim@pwc.com

Espen Qvist, espen.qvist@pwc.com

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

** I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Powered by Labrador CMS