ADVOKATJOBB:

Nordic Trustee søker jurist til Corporate Bond and Loan Transactions

Søknadsfrist: Snarest

Nordic Trustee er Nordens fremste leverandør av tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki og København og en portefølje på over 3000 oppdrag for mer enn 750 utstedere i 25 land. Nordic Trustee eies av Altor og vi er 50 medarbeidere med juridisk, økonomisk og systemteknisk kompetanse.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Director - Corporate Bond and Loan Transactions

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Nordic Trustee i Oslo søker profesjonell, tillitsskapende og trygg rådgiver med bakgrunn som jurist. Stillingen inngår som en del av vår avdeling for Corporate Bond and Loan Transactions, som arbeider med selskapets mest
komplekse avtaler.

Som medarbeider hos Nordic Trustee vil du ha et selvstendig ansvar og arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:

  • Etablering av obligasjonslån, utarbeidelse av låneavtaler og oppfølging av partene gjennom lånenes løpetid
  • Utarbeidelse av sikkerhetsdokumenter og dokumentkontroll
  • Reforhandlinger av låneforhold og gjennomføring av restruktureringer
  • Utstrakt kontakt med utstedere, advokater, obligasjonsinvestorer, tilretteleggere, banker, børs og VPS

Avhengig av interesse, vil arbeidsoppgavene også kunne omfatte:

  • Faglig støtte inn mot vårt område for finansiering av banker (herunder regulatorisk kapital), kommuner og investment grade corporates
  • Andre juridiske oppgaver i konsernet

Vi søker kandidater med en genuin interesse og forståelse for finansmarkedet. Du har høyere utdanning innen juss og gjerne 3-6 års relevant arbeidserfaring. Erfaring med komplekse finansieringsstrukturer og arbeid med risikoutsatte engasjementer vil være en fordel. Annen erfaring innen avtalerett, finansering, eiendomstransaksjoner og lignende er også relevant. Kandidater med juridisk utdanning fra andre land enn Norge, vil også kunne være aktuelle.

Den rette kandidaten er forretningsorientert, strukturert og analytisk, og evner å legge til rette for gode og nære relasjoner med våre samarbeidspartnere. Gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk, samt gode IT-kunnskaper er et krav.

Hos oss vil du få faglige utfordringer i et selskap med en sentral rolle i verdipapirmarkedet. Du vil jobbe sammen med erfarne økonomer og advokater, i kontakt med våre nordiske kontorer og internasjonale selskaper. Vi holder til i moderne og representative lokaler i Vika i Oslo Sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål kan rettes til:

Nina Trulsson, nina.trulsson@toptemp.no, 940 07 305

Søk via link i annonsen og legg ved:

Søknad med CV, vitnemål og eventuelle attester. Søknadsfrist: Snarest

Powered by Labrador CMS