ADVOKATJOBB:

Er du jurist og ønsker spennende oppgaver innen arbeidsgiveransvar?

Søknadsfrist: 10. oktober

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. Hos oss får du jobbe i et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling.


Søknadsfrist: 10. oktober


Arbeidssted: Lysaker

Jobbtype: Jurist

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Er du jurist og ønsker spennende oppgaver innen arbeidsgiveransvar?

Hvis du i tillegg liker variasjon i hverdagen og gjerne vil bli utfordret på ulike faglige problemstillinger knyttet til arbeidsrett og organisasjonsutvikling, kan dette være jobben for deg!

I konsernområdet People i Storebrand vil du jobbe sammen med hyggelige og kompetente medarbeidere i Norge og Sverige. Governance & Compensation (G&C) er en del av People og utøver arbeidsgiveransvaret i Storebrand. Vi ønsker å styrke vår faglige og juridiske kompetanse og søker derfor en dyktig arbeidsrettsjurist.

Du vil bli en del av et sterkt People-team hvor du vil jobbe med faglig spennende og utfordrende HR-relaterte oppgaver i alle deler av Storebrand. Du vil rapportere til lederen for G&C, og vil også jobbe tett med konserndirektør for People og de øvrige medlemmene i ledergruppen.

GRC har ansvar for kollektiv arbeidsrett og har løpende dialog og samarbeid med fagforeningene, andre enheter i People og linjen. Avdelingen har også ansvar for å utvikle strategi og prosesser for belønning og ansattgoder, og er sentral i gjennomføringen av de årlige lokale lønnsprosessene. HMS og tiltak for økt mangfold og inkludering står også høyt på vår agenda.

Din arbeidshverdag som jurist i People

Som jurist i People vil du ha varierte arbeidsoppgaver. Du vil samarbeide og delta i prosjekter på tvers av avdelingene i People, og du vil være en viktig sparringspartner og faglig støtte i arbeidsrettslige problemstillinger for våre People Business Partners. Ditt bidrag i å utforme våre styrende dokumenter og retningslinjer som gjelder våre medarbeidere vil være viktig, og du vil bidra til å sikre gode HR-prosesser ved omstilling og videreutvikling av organisasjonen. Du vil inngå i et tverrfaglig samarbeid om utvikling av tiltak og rapportering knyttet til mangfold og inkludering. I det daglige vil du også samarbeide med våre konsernjurister- og advokater.

Hvem er du?

Hvis du liker høyt tempo, stor variasjon i arbeidsoppgaver og tett samarbeid med dyktige kolleger fra ulike fagområder og avdelinger både i og utenfor People, vil du trives godt hos oss. Du er utdannet jurist med noen års arbeidserfaring innenfor arbeidsrett og gjerne erfaring fra utøvelse av arbeidsgiverrollen i HR. Det er en fordel om du har erfaring fra større virksomheter og at du liker å jobbe både selvstendig og i team. Du har lett for å etablere gode relasjoner, er strukturert og løsningsorientert, og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen har vi et variert aktivitetstilbud i Storebrand Arena. Hos oss er kontoret et videre begrep og mange oppgaver kan løses utenfor kontoret. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger i tillegg til mulighet for boliglån med gunstige rentebetingelser. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vil du høre mer om stillingen og hvordan arbeidsdagen er i Storebrand?

Per Ivar Sandvik, Head of Governance & Compensation, mobil 934 03 183.

Powered by Labrador CMS