ADVOKATJOBB:

Juridisk rådgiver

Søknadsfrist: 17. oktober

Med ca. 17.000 innbyggere er Melhus den sjette største kommunen i Trøndelag, og vi opplever stadig befolkningsvekst. Vår sentrale beliggenhet, våre gode kommunikasjonsforbindelser og umiddelbare nærheten til Trondheim gjør oss til en attraktiv jobb- og bostedskommune for hele regionen.Vi har syv tettsteder; Hovin, Lundamo, Ler, Kvål, Melhus, Korsvegen og Gåsbakken, hvor det legges til rette for vekst og utvikling. Næringslivet preges av landbruk, handelsvirksomhet samt offentlig og privat tjenesteyting. Viktig infrastruktur som jernbane og E6 går tvers gjennom kommunen.Melhus kommune er en viktig samfunnsaktør med mange og varierte oppgaver knyttet til tjenesteproduksjon og forvaltning. Vi er en IA-bedrift, og titulerer oss selv som både modig og mangfoldig. Våre medarbeidere skal representere hele Norges befolkning, og vi ønsker oss ansatte med forskjellig alder, kjønn og bakgrunn.


Søknadsfrist: 17. oktober


Arbeidssted: Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, Norge

Jobbtype: Fast

Type stilling: nn


SØK STILLINGEN HER

Er du en jurist som kan hjelpe oss med å profesjonalisere vår gjennomføring av prosjekter og forvaltning av kommunale oppgaver? Da kan du være vår nye kollega. Vi ønsker at du er positiv og utadvendt, og god på mellommenneskelige relasjoner.

Ønsker du å være en del av vårt miljø på Teknisk med 39 ansatte, da har vi ledig 100% fast stilling som juridisk rådgiver.

Hos oss vil du få jobbe sammen med kompetente kolleger med ulik fagkompetanse, og nyte godt av et tett tverrfaglig samarbeid på områdene veg, vann, avløp og naturfare. Hos oss vil det også bli aktuelt å bistå på områdene arealforvaltning og bygg og eiendom.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer blant annet arbeid med:

  • generell juridisk rådgivning innen fagområdene på enhetene
  • grunnerverv
  • utbyggingsavtaler
  • erstatningsrett

Andre arbeidsoppgaver vil måtte påregnes.

Kvalifikasjoner

Utdanning fra universitet eller høgskole minimum tilsvarende masternivå. Fullført utdanning innen rettsvitenskap, juridisk embetseksamen eller jordskiftekandidat vil bli foretrukket.

Det er ønskelig med relevant arbeidserfaring fra offentlig forvaltning og juridisk rådgivning innenfor stillingens arbeidsområder, men nyutdannede vil også bli vurdert.

Personlige egenskaper

  • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert.
  • Du jobber selvstendig, bidrar til faglig utvikling og er ansvarsbevisst.
  • Du arbeider på en ryddig og strukturert måte.
  • Du har evne til å skape en god dialog, både internt og i møte med kommunens innbyggere/ tjenestebrukere.
  • Du er være positiv og ha evne til å skape et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Spennende og varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.Et positivt, tverrfaglig og ungt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale, fleksibel arbeidstid og fleksible arbeidsvilkår.En av landets beste pensjonsordninger i KLP. Tiltredelse snarest.

Powered by Labrador CMS