ADVOKATJOBB:

IUNO søker jusstudenter

Søknadsfrist: Snarest

Virksomheten din har ikke tid til feil eller intetsigende svar. Du trenger spesialister som forstår virksomhetens kjernebehov og som kan løse juridiske utfordringer. Dermed kan du fokusere på det vesentlige, nemlig bedriften selv.

Hos IUNO er det ingen tvil om den faglige kvaliteten. Vi tror på spesialisering og engasjerer oss bare på saksområder hvor vi har den nødvendige kompetansen.


Les mer om IUNO her.


Søknadsfrist:
Snarest

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Jusstudenter

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Er du ambisiøs? Vil du jobbe med spennende og utfordrende saker med store nasjonale og internasjonale kunder? Vil du ta i bruk teorien fra studiene dine? Da er du kanskje vår nye jusstudent.

Få massevis av utfordringer

Som jusstudent ved IUNO blir du en del av et av våre voksende spesialiserte teams med spesialister i Danmark, Sverige og Norge. Vi gir råd til store og mellomstore selskaper i Norden og resten av verden innenfor våre spesialområder.

Som jusstudent ved IUNO vil du få mange utfordringer. Du samarbeider tett med resten av teamet for å løse kundenes komplekse problemstillinger. Du er med på å forberede rettssaker og håndtere myndigheter og motparter. Og du vil få kundekontakt. Du vil derfor få rikelig med mulighet til å bruke det du har lært på jusstudiet.

Vi har tillit til deg, og du blir tildelt stort ansvar når du hjelper våre kunder sammen med teamet ditt. Etter hvert som du utvikler deg og dine egne ferdigheter, vil du også få økt ansvar, noe som vil gjenspeiles i arbeidsoppgavene som lander på skrivebordet ditt. Allerede nå vil du derfor få muligheten til å utvikle og forme din fremtidige karriere, hvor det alltid er mulighet for veiledning og sparring med noen av de mest spesialiserte advokatene i bransjen.

Det er viktig for oss at en studentjobb er forenlig med dine studier og eksamener. Derfor vil arbeidstiden din være fleksibel, og du kan koordinere den med teamet ditt. Vanligvis jobber du ca. 15 timer per uke.

Merk forskjellen

Vi utfordrer hverandre og tar et daglig oppgjør med vanetenkning når vi møter den, for å skape størst mulig verdi for kundene våre. Og så er vi digitale helt ut til fingerspissene. Hos IUNO får du mulighet og rom til å utvikle deg til en helstøpt spesialist med forretningsmessig teft og et sterkt kundefokus.

Som spesialister innenfor vårt område, med store og mellomstore selskaper over hele verden som kunder, jobber vi ofte med komplekse spørsmål og korte tidsfrister.

Våre ambisjoner og høye profesjonalitet kommer tydelig til uttrykk, og det er aldri noen tvil om at vi har en sterk lidenskap for sakene og kundene våre. Vi legger stor vekt på at alle skal trives, at vi kan ha en uformell tone med hverandre og kundene, og at det skal være gøy å gå på jobb – hver dag.

Vi er et annerledes advokatfirma, og vi ser på oss selv som ett stort team i ordets rette forstand. Den gode stemningen merker du med en gang du går gjennom døren. Og dette er noe kundene våre legger merke til og setter pris på.

Du kan bli bedre kjent med oss på no.iuno.law og på Facebook og Instagram, der vi heter @iunonorway.

Litt om deg

  • Du studerer juss
  • Du har kommersiell innsikt og er ambisiøs
  • Du skriver norsk og engelsk feilfritt
  • Du trives med korte tidsfrister og høyt tempo
  • Du har god digital og teknisk forståelse
  • Du liker å tenke utenfor boksen og utfordre deg selv

Slik søker du

Trykk på knappen "Søk stillingen her" til høyre for å søke stillingen som jusstudent.

Alle felt med * må fylles ut før du kan sende inn søknaden. Du vil motta en kvittering på e-post når søknaden er mottatt.

Hvis du har spørsmål angående stillingen kan du ringe Aage.

Vi gleder oss til å møte deg!

Powered by Labrador CMS