ADVOKATJOBB:

IUNO søker jusstudenter

Søknadsfrist: Fortløpende

Forståelige spesialister

Bedriften din har ikke tid til feil eller intetsigende svar. Du trenger spesialister som forstår bedriftens kjernebehov og kan løse juridiske utfordringer. Dermed kan du fokusere på det vesentlige, nemlig bedriften selv.

Hos IUNO er det ingen tvil om den faglige kvaliteten. Vi tror på spesialisering og behandler bare saksområder hvor vi har den nødvendige ekspertisen.

Oppgjør med vanetenkingen

Vanetenkingen blomstrer fremdeles. Mange ting gjøres som de har blitt gjort i årevis. Det gir dårligere og dyrere løsninger på morgendagens problemer.

Hos IUNO vil vi gjerne vise at det finnes andre veier.


Søknadsfrist: Fortløpende


Arbeidssted: Tollbugata 8, 0152 Oslo

Jobbtype: Jusstudent

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Undersøker du alle muligheter når du skal finne et riktig svar? Og vil du være med på å utfordre vanetenkningen i advokatbransjen? Da er du kanskje
vår nye jusstudent.

Få massevis av utfordringer

Som jusstudent ved IUNO blir du en del av et av våre voksende spesialiserte team med spesialister i Danmark, Sverige og Norge. Vi rådgir bedrifter i Norden og resten av verden innenfor våre spesialområder.

Som jusstudent vil du få mange utfordringer, og du vil blant annet være med på å løse komplekse problemstillinger for kunder, forberede rettssaker og håndtere myndigheter og motparter.

Vi har tillit til deg, og du vil få et stort ansvar når du hjelper kundene våre sammen med teamet ditt. Ansvaret ditt vil øke i takt med at du utvikler deg og får mer kunnskap, og det vil reflekteres i hvilke oppgaver du etterhvert vil få. Med det samme vil du få anledning til å utvikle og forme karrieren din, hvor det alltid er mulig å få veiledning og sparring med noen av de mest spesialiserte advokatene i bransjen.

Det er viktig for oss at en studiejobb kan kombineres med studiegang og eksamener. Derfor vil arbeidstidene være fleksible og du koordinerer dem med teamet ditt. Vanligvis jobber du ca 15 timer i uken.

Merk forskjellen

Vi utfordrer hverandre og gjør hver eneste dag opp med vanetenkning når vi møter den, for å skape størst verdi for våre kunder. Og så er vi på alle måter digitale. Hos IUNO får du mulighet og plass til å utvikle deg til en fullkommen spesialist med kommersiell sans og et sterkt kundefokus.

Våre ambisjonene er høye og vår lidenskap for oppgavene og kundene både kan ses og merkes. Vi legger stor vekt på at alle trives, at det hver dag er gøy å gå på jobb, og at vi kan ha en uformell tone med hverandre og kundene. Vi er virkelig ett stort team. Den gode stemningen kan merkes med en gang du kommer inn døren. Det er også noe våre kunder merker og er begeistret for.

Du kan bli bedre kjent med oss på no.iuno.law og på LinkedIn og Twitter,
der vi heter @iuno.

Litt om deg

  • Du studerer juss
  • Du er ambisiøs og er faglig en av de klart beste
  • Du skriver feilfritt norsk og engelsk
  • Du trives med korte tidsfrister og høyt tempo.
  • Du har god digital og teknisk forståelse
  • Du liker å tenke utenfor boksen og utfordre deg selv

Slik søker du

Trykk på knappen "Søk stillingen" til høyre for å søke stillingen som jusstudent.

Alle felt med * må fylles ut før du kan sende inn søknaden. Du vil motta en kvittering på e-post når søknaden er mottatt.

Hvis du har spørsmål angående stillingen kan du ringe Aage.

Vi gleder oss til å møte deg!

Powered by Labrador CMS