LEDIG STILLING:

Har du lyst til å bruke din kompetanse og kapasitet til å gjøre en forskjell? Vi søker frivillige jusstudenter.

Søknadsfrist: 15. juni

Kirkens Bymisjon er en ideell og diakonal organisasjon som jobber med å lindre nød, avdekke urett og påvirke årsakene til at nød og urett oppstår. Vi er til stede i mer enn 40 byer og tettsteder i Norge, og har ca. 2300 ansatte og mer enn 4000 frivillige på landsbasis. Gjennom våre tilbud ønsker vi å virkeliggjøre visjonen vår om at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg, uavhengig av livssituasjon, livssyn eller kulturell bakgrunn.

Les mer om oss her  


Søknadsfrist: 15.juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Deltid

Type stilling:  Frivillige jusstudenterSØK STILLINGEN HER

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell, diakonal organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

Rettshjelpsentralen er et rettshjelpstiltak som gir gratis rettshjelp til mennesker med begrenset økonomi. Vi er lokalisert på Jusshuset i Skippergata 23. Vi består av to ansatte jurister, 35 frivillige jurister og advokater og fire jusstudenter. Vi har saksmottak hver onsdag mellom kl 17:00 - kl 19:00 og gir veiledning innen alle rettsområder unntagen skatterett og prosedyre.

Da flere av våre jusstudenter nå er ferdig utdannede, søker vi etter nye studenter med oppstart i august. Vi har behov for studenter som har mulighet til å jobbe på saksmottak annenhver onsdag mellom kl 16:00 - kl 19:30.

Arbeidsoppgaver

  • Lage felles middag til alle frivillige før saksmottaket
  • Ta imot klienter
  • Besvare telefoner
  • Registrere saker i saksbehandlingssystemet Advisor247

Vi ser etter engasjerte, positive og lærevillige studenter, med kjennskap til digitale verktøy. Vi kan tilby et sosialt og lærerikt miljø, med faglig dyktige jurister. På saksmottakene er studentene med å diskutere saker, og får praktisk erfaring innenfor mange ulike rettsområder.

Alle som starter vil få grundig opplæring. Stillingene er ulønnede engasjementer.

Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons målsetninger og verdier.

Søknadsfrist: 15.06.2024.

Tiltredelse: Oppstart i august.

Alle søknader må sendes inn elektronisk gjennom rekrutteringsportalen.

(Ønsker ikke kontakt med telefonselgere).

Spørsmål om stillingen

Hege Levin
92 05 93 41

Powered by Labrador CMS