NYTT OM NAVN:

Espen Rekkedal tilbake i Øverbø Gjørtz

Espen Rekkedal.
Espen Rekkedal.

Advokat Espen Rekkedal har sluttet i Advokat Rekkedal AS i Ørsta og begynt i Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS i Ørsta.

Espen forlot Øverbø Gjørtz i 2020, og har siden den gang drevet sin egen virksomhet i Advokat Rekkedal AS med base i Ørsta. Han er nå tilbake ved Øverbø Gjørtz’ kontor i Ørsta, men vil jobbe i hele firmaets nedslagsfelt. Han har spisskompetanse innen erstatningssaker og forsikringssaker. I Øverbø Gjørtz vil han også bistå privatpersoner og næringslivet innen andre saksfelt.

Espen har arbeidet med erstatning knyttet til personskade siden 2003, og har bistått en rekke privatpersoner ved oppgjør etter trafikkskade, yrkesskade, pasientskade, voldsskade og øvrig erstatning. Dette omfatter også bistandsoppdrag for skadelidte i straffesaker. Videre har han bistått privatpersoner og bedrifter med oppgjør av forsikring eller ved forsikringsspørsmål, og har også prosedert saker for domstolene innen disse feltene.

Fra tidligere har Espen erfaring fra Codex Advokat Oslo AS, som dommerfullmektig i Drammen tingrett, Advokatfirmaet Ness & co, Pasientskadenemnda, Kreftforeningen, Kystdirektoratet og Justisdepartementet/Justissekretariatet.

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz har for tiden 37 ansatte. I tillegg til Ørsta har de kontor i Ålesund, Molde og Kristiansund. De er det største advokatfirmaet mellom Bergen og Trondheim.

Powered by Labrador CMS