ADVOKATJOBB:

Er du vår nye kollega? TOBB søker etter advokat/advokatfullmektig

Søknadsfrist: 20. mai

TOBB bygger gode bomiljø i hele regionen. Det gjør vi gjennom å bygge og forvalte boliger for våre om lag 73 500 medlemmer. Som Midt-Norges ledende boligbyggelag har vi ansvar for forvaltning av 36 000 boliger, våre medlemmer har forkjøpsrett på 90 000 boliger i store deler av landet og vi bygger ca. 300 nye boliger hvert år.

TOBB har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer på Levanger, i Steinkjer og på Namsos. Disse stillingene er tiltenkt kontorplass på vårt hovedkontor i Trondheim.


Søknadsfrist: 20. mai


Arbeidssted: Krambugata 7, 7010 Trondheim

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

For å videreutvikle og styrke TOBB sine juridiske tjenester søker vi etter advokat/advokatfullmektig.

Advokatene i TOBB leverer juridiske tjenester internt i boligbyggelaget og til våre medlemmer og kunder. Vi har stor bredde i faglige utfordringer og arbeider med juridiske problemstillinger i hele boligbyggelagets verdikjede fra tomteervervelse, gjennom prosjekt- og byggefase til forvaltning, drift og vedlikehold.

Vi arbeider innen et bredt spekter av fagområder, med hovedvekt på boligrett, fast eiendoms rettsforhold, eiendomsorganisering, selskapsrett, kontraktsrett, entrepriserett og plan- og bygningsrett.

Vi ønsker nå å styrke avdelingen med to medarbeidere med juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap. Vi ser etter jurister med sterke faglige kvalifikasjoner, som er service- og løsningsorientert og som evner å skape gode relasjoner. Du må like å samarbeide med andre og ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig. Interesse og engasjement for faget samt evne til å arbeide selvstendig er egenskaper som blir vektlagt i utvelgelsen.

Vi ser særlig etter deg som har kunnskap og erfaring innenfor våre fagområder eller bakgrunn fra eiendomsbransjen. Relevant erfaring må gjerne være fra eiendomsorganisering, seksjonering og arbeid med utviklingsprosjekter. Du kan også ha jobbet med andre fagområder men ønsker å spesialisere deg innenfor eiendom.

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver og et uformelt, inkluderende og godt sosialt arbeidsmiljø. Du blir en del av et av regionens sterkeste bransje- og fagmiljø i en spennende organisasjon i vekst og utvikling og jobben vil gi gode muligheter for spesialisering innenfor bygnings- og boligjussen. Lønn etter avtale og kvalifikasjoner, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode muligheter for faglig utvikling.

Powered by Labrador CMS