ADVOKATJOBB:

Er du vår nye advokat / advokatfullmektig? Har du erfaring fra offentlige anskaffelser?

Søknadsfrist: 14. august

Innovasjon Norge er en kompetansevirksomhet, og fremover vil en vesentlig større del av vår kompetanse være digital kompetanse. Vi gjør nå et digitalt taktskifte – og for å sette fart trenger vi flere skarpe hoder som forstår både teknologi og forretning. I vår vurdering vil digital kompetanse vektlegges.Innovasjon Norge er statens og fylkeskommunenes virkemiddel for verdiskapende næringsutvikling i hele landet. Våre mål er flere gode gründere, flere vekstkraftige bedrifter og flere innovative næringsmiljøer i Norge. Med kunderettede enheter i alle landets fylker og i over 20 land verden over har vi som visjon å gi lokale ideer globale muligheter. Innovasjon Norge har ca. 700 ansatte. Innovasjon Norge skal kjennes som en pådriver for innovasjon i norsk næringsliv - med vekt på verdiene; Koblende, Ansvarlig og Nytenkende.


Søknadsfrist: 14. august

Arbeidssted: Innovasjon Norges juridiske avdeling i Oslo

Jobbtype: Advokat/
advokatfullmektig


SØK STILLINGEN HER

Vil du bidra i utviklingen av Innovasjon Norges anskaffelsesprosesser, og samtidig bidra til at norsk næringsliv lykkes?

Innovasjon Norges juridiske avdeling i Oslo bistår kolleger med anskaffelsesprosesser både i Norge og i andre land hvor Innovasjon Norge er lokalisert. Innovasjon Norge har kontorer i 23 land og alle regioner i Norge.

Vi søker en ny kollega med erfaring fra offentlige anskaffelser, som trives med å utfordre det etablerte og som ønsker å bidra i utviklingen av Innovasjon Norges anskaffelsesprosesser. Innovasjon Norge er opptatt av å gjennomføre behovsdrevne anskaffelser som gir best mulige løsninger. Vi har fokus både på det offentlige som innkjøper og godt samarbeid med næringslivet som leverandør.

Arbeidsoppgaver i stillingen

 • Prosessledelse, rådgivning og bistand i alle faser av anskaffelsesprosessen, fra behov til leveranse og kontraktsoppfølging
 • Strategisk utvikling av anskaffelsesprosesser
 • Kontraktsforhandlinger
 • Oppfølging av leveranser og leverandører
 • Håndtering av innsynsbegjæringer, klager og tvisteløsning

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Cand. Jur/Master i rettsvitenskap
 • Erfaring med offentlige anskaffelser
 • Proaktiv og nytenkende
 • Serviceinnstilt, løsningsorientert og positiv
 • Lagspiller

Vi kan tilby:

 • Utfordrende oppgaver i et godt faglig miljø hos en av landets mest attraktive arbeidsgivere
 • Et selskap med et viktig samfunnsoppdrag knyttet til omstillingen av norsk næringsliv
 • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med juridisk direktør,
Bjørn Olav Olsen, på telefon 971 73 966.

Innovasjon Norge ønsker medarbeidere med forskjellige kompetanser, perspektiver, alder, kjønn og livserfaringer. Mangfold er viktig for både arbeidsmiljøet vårt og jobben vi skal gjøre. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en til å søke. Kjenner du deg igjen i en av disse kategoriene, kan du krysse av i søknaden. Søknader behandles fortløpende. Innovasjon Norge foretar bakgrunnsjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil få nærmere informasjon om dette.

Powered by Labrador CMS