LEDIG STILLING:

HRP søker Senior Contract Manager/ Senior kontraktsrådgiver

Søknadsfrist: 29.februar

HRP er en landsdekkende kompetansebedrift innen by og samfunnsutvikling. Vår visjon er perfekt bruk av samfunnets ressurser.For å treffe de riktige beslutninger, før, under og etter et prosjekt, har vi i dag et svært bredt sammensatt og høyt kompetent fagmiljø, sammensatt av ingeniører, samfunnsøkonomer, bygningsøkonomer, grunnerververe, miljørådgivere, jurister, sikkerhetsrådgivere, arkitekter og planleggere.Suksesseventyret startet på Hønefoss i 2005, men tre medarbeidere. I dag er vi til stede på 26 lokasjoner med flere enn 520 medarbeidere over hele Norge.

Les mer om oss her.

Søknadsfrist: 29.februar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast

Type stilling:  Senior Contract ManagerSØK STILLINGEN HER

HRP sammen med juridisk avdeling er i vekst og vi søker derfor etter flere nye kolleger!

HRP er landsdekkende konsulentselskap med hovedkontor i Bjørvika i Oslo og regionskontorer i hele Norge. Selskapet er åpen for innovasjon for å sikre de beste løsningene for sine oppdragsgivere. Videre har HRP et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe i, samt lede prosjekter i alle faser – fra tidlig utredningsfase til utførelse og oppfølging.

Hvem er vi? Juridisk avdeling bistår hele organisasjonen innenfor et bredt spekter av fagområder; herunder kontraktsrett, entrepriserett, offentlige anskaffelser, fast eiendoms rettsforhold og erstatningsrett. Vi har opprettet faggrupper innenfor de største rettsområdene for å legge til rette for spesialisering og styrking av kompetansen. Som en del av juridisk avdeling i HRP vil du få være med på å bistå store private og offentlige klienter i komplekse infrastrukturprosjekter.

Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg faglig sammen med over 500 spesialister innenfor juss, prosjekt- og byggeledelse, digital transformasjon, ITB, miljø og bærekraft, prosjektering, IT-sikkerhet, Infosec og beredskap.

I vår Juridiske avdeling vil du jobbe i tverrfaglige team bestående av blant annet jurister/ advokater, ingeniører, samfunnsvitere, prosjekterende, bærekraftsledere og økonomer.

Stillingen er plassert i Juridisk avdeling – Entreprise og kontrakt. Juridisk avdeling samarbeider med eksterne advokatfirmaer som vi har rammeavtaler med, i tillegg til jurister fra andre enheter i organisasjonen.

Vi kan tilby et godt faglig og sosialt miljø med inkluderende kolleger. Hos oss vil du som ansatt få gode muligheter til kompetanse – og karriereutvikling gjennom utfordrende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø. HRP er også et selskap i vekst hvor kandidater med riktig kompetanse vil få muligheter til involvering i strategisk utviklingsarbeid.

HRP har et aktivt sosialt miljø hvor ansatte også treffes på fritiden. Engasjerte ansatte tilrettelegger i tillegg for varierte sosiale arenaer for ansatte innen padeltennis, klatring, golf, felles treningsopplegg på Sats, kultur m.m.

Arbeidsoppgaver:

 • Oppdrag som Senior Contract Manager/Kontraktsrådgiver hos kunden.
 • Hos kunden vil typiske arbeidsoppgaver være å utforme kontrakts- og anskaffelsesstrategi, lede anbudsprosesser i et tverrfaglig team, kontraktsforhandlinger, kontraktsoppfølging delta i prosjektmøter som ansvarlig kontraktsrådgiver, juridisk rådgiver for prosjektleder m.m.
 • Utviklingsarbeid, anbudsarbeid, kompetanseheving internt må også påregnes.
 • Arbeid innenfor de fleste av avdelingens rettsområder samtidig som det er behov for spesialisering særlig innenfor offentlige anskaffelser og entrepriserett.
 • Forebyggende arbeid gjennom kvalitetssikring av kontraktsmaler og prosedyrer og ved å være dedikerte ressurspersoner i større prosjekter.
 • Arbeidsoppgavene fordrer at offentligrettslige og privatrettslige regler sees i sammenheng samtidig som man må tilegne seg kunnskap om organisasjonen og dens prosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi søker etter en person som er motivert til å utføre oppgavene og bidra til at vi sammen i HRP når våre mål. Du må være utadvendt og serviceorientert, samt ha evner til å kommunisere og samarbeide godt i tverrfaglig team både internt og ut hos kunden. Du må jobbe nøyaktig og være pliktoppfyllende. Videre forventes at du er lojal og endringsvillig. Du bør kunne trives med å arbeide innenfor flere retts- og fagområder og håndtere mange ulike og krevende arbeidsoppgaver samtidig.

Vi ønsker engasjerte ansatte som er med på laget og vil videreutvikle vår nyetablerte juridiske avdeling med særlig fokus på entreprise- og kontraktsrett. I tillegg vil vi vektlegge en person som kan yte et positivt bidrag til det gode sosiale miljøet i seksjonen.Faglige kvalifikasjoner:

 • Det kreves god juridisk embetseksamen eller master innen økonomi.
 • Vi er spesielt ute etter en person med arbeidserfaring innen entrepriserett og kontraktsrett, men erfaring fra øvrige av avdelingens fagområder er også av interesse, herunder offentlige anskaffelser.
 • Advokatbevilling er en fordel, men ikke en forutsetning for rollen.
 • Erfaring fra kontraktsrådgivning i infrastrukturprosjekter fra offentlig sektor eller industri og energisektoren.
 • Erfaring fra håndtering av klagesaker og innsynsbegjæringer
 • Det forutsettes god kommersiell og merkantil teft.
 • Du må kunne sette deg inn i nye saker raskt og selvstendig, kartlegge komplisert faktum, finne problemstillingene, gjøre en skjønnsom vurdering, gi en god juridisk/strategisk anbefaling og bistå mot eksterne parter.
 • For en senior rolle vil erfaring fra ledelse av anskaffelsesprosesser være en forutsetning.
 • Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

HRP verdsetter og ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi etterstreber å ansette den fulle bredden i befolkningens kompetanse og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av bakgrunn.

 
Vi ser frem til å snakke med deg!

Kontaktperson:

Uzma S. Bhatti/Juridisk Direktør

Mob: +47 957 97 592

E-post: uzmbha@hrpas.no

 

Powered by Labrador CMS