NYTT OM NAVN:

Elif Demirbas har startet opp Chiffer Advokatfirma & Finans

Elif Demirbas.
Elif Demirbas.

Advokat Elif Demirbas har sluttet i Advokatfirmaet Auxilium AS i Oslo og startet opp Chiffer Advokatfirma & Finans AS i Oslo.

Demirabas har arbeidet som advokat det siste året, og prosedert innenfor de fleste fagområder. Allerede som advokatfullmektig fikk hun mulighet til å påta seg et stort oppdrag mot Norwegian, som ble omtalt i Advokatbladet og andre medier.

Som tyrkisktalende advokat bistår Elif Demirbas en del tyrkiske klienter både i og utenfor Norge, noe som medfører en del reisevirksomhet. Selv om hovedkontoret til Chiffer Advokatfirma & Finans ligger i Oslo, er firmaets klientportefølje fra hele landet.

Målet til Demirbas er å åpne filialer i de byene hvor det er stor etterspørsel etter tyrkisk advokat, ettersom det er flere klienter som føler en økt trygghet og tillit til advokaten når de kan formidle sine behov på morsmålet sitt og ha felles kulturforståelse med advokaten.

Elif Demirbas arbeider innenfor de fleste fagområder, herunder kontraktsrett, familie- og arverett, arbeidsrett, strafferett og bistandsadvokat.

Demirbas har alltid hatt et ønske om å starte eget advokatvirksomhet, og nå er hun klar til å bruke sin juridiske kompetanse i Chiffer Advokatfirma & Finans.

Powered by Labrador CMS