ADVOKATJOBB:

Har du kommersiell forståelse av hvordan juridiske problemstillinger påvirker organisasjonen?

Søknadsfrist: 14. august

Siden 1985 har Element Logic® optimalisert virksomheters lagerdrift. Vi er verdens første og største AutoStore®-partner. I 2022 kjøpte Element Logic selskapet SDI, noe som gjør oss til en av de største systemintegratorene i verden. Vi har lang erfaring med å designe og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til kundene våre. Uansett lagerstørrelse eller bransje bidrar våre robotløsninger, materialhåndteringssystemer, programvare og konsulenttjenester til å forbedre kundenes verdikjede, være mer lønnsom og oppfylle sluttkundens forventning om rask levering.

Element Logic har kontorer over hele verden. Vår skandinaviske historie gjenspeiles i våre bedriftsverdier og organisasjonsstruktur. Vi verdsetter en arbeidsplass basert på ærlighet og integritet, med kort vei til toppledelsen. Dette gjør at vi kan samarbeide proaktivt for å finne løsninger. På samme måte legger vi vekt på en sunn balanse mellom arbeid og fritid og oppfordrer aktivt våre ansatte til å ta seg tid til å være aktive hver dag.


Søknadsfrist: 14. august


Arbeidssted: Dyrskuevegen 26, Kløfta

Jobbtype: Legal counsel

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Legal counsel

Har du kommersiell forståelse av hvordan juridiske problemstillinger påvirker organisasjonen?

Vil du jobbe i et innovasjonspreget selskap i lynrask utvikling?

Vi søker etter en Legal Counsel som blir en viktig rådgiver innen daglige og kommersielle juridiske forhold. Du vil være en ekspert når det kommer til hvordan man kan håndtere kontraktsmessig og kommersiell risiko. Dette innebærer blant annet å lage retningslinjer, prosedyrer, maler og veiledningsmateriell knyttet til kontraktsmessige forhold.

Hverdagen din i korte trekk:

  • Delta i gjennomgang av kontraktsmessige og kommersielle dokumenter før kontraktsignatur

  • Utvikle og vedlikeholde elektronisk håndtering av avtaler og formaliteter

  • Samarbeide med ledelsen for å videreutvikle prosess, maler og arkivsystemer

  • Fungere som Data Protecting Officer og gi råd innen relevant lovgivning

  • Bidra inn i M&A-prosesser og ha kontakt med eksterne juridiske rådgivere ved behov

  • Skaffe til veie relevant innsikt om kundenes forretning og painpoints

  • Bistå i enhver form for tvister eller krav

Vi tror den riktige kandidaten har en juridisk utdannelse og noen års erfaring innen en større global virksomhet. Du har et kommersielt mindset og jobber proaktivt med å finne gode løsninger for Element Logic og våre kunder. Vi er en innovativ teknologibedrift i kraftig vekst, så du motiveres av nye løsninger og raske avgjørelser. Vårt arbeidsspråk er engelsk, så det er viktig at du behersker dette muntlig og skriftlig.

Som medarbeider i Element Logic vil du være en del av et livlig og internasjonalt miljø med god plass til spennende karrieremuligheter. Vår plattform for faglig utvikling, Element Academy, sørger for at alle medarbeider i Element Logic har tilgang til standardisert opplæring i våre produkter, prosesser og verktøy.

Vi er ekstremt stolte av å bli sertifisert av våre ansatte og Great Place to Work I Element Logic er kulturen en av våre viktigste drivere. Å ha det gøy på jobben i samsvar med mottoet «One team, one dream» er verdier vi ikke bare har på papiret, men også lever etter – hver dag.

Element Logic holder til på Kløfta, men det er fleksibilitet når det kommer til hjemmekontor.

Hvis dette virker interessant, håper vi at du tar kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Sissel Brodtkorb på 412 20 913 eller
Svein Optjernsberget på 975 07 205 for mer informasjon om selskap og rolle.

Powered by Labrador CMS