ADVOKATJOBB:

Vil du jobbe med entrepriserett i Selmer?

Søknadsfrist: 1. november

Advokatfirmaet Selmer ble etablert 1. januar 1985. Firmaet besitter spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene, i tillegg til omfattende bransjekunnskap.Selmer er en viktig rådgiver for et stort antall sentrale oppdragsgivere i inn- og utland, som børsnoterte selskaper, finanshus og offentlig sektor. Selmer har 160 ansatte, 3 rådgivere innenfor finans og analyse, og 130 advokater hvorav 48 partnere. Vi har en sterk internasjonal orientering og samarbeider med ledende advokatfirmaer over hele verden.Den opprinnelige gründerånden og evnen og viljen til å tenke nytt er, og vil alltid være, en sentral drivkraft i organisasjonen.


Søknadsfrist: 1. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Eenterpricerett

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

I Selmer jobber vi for å skape varige verdier for klienter, hverandre og samfunnet vi er en del av. Vil du bli en del av teamet?

Vi søker nå dyktige, engasjerte og uredde advokatfullmektiger med interesse for entrepriserett og byggebransjen. Vi søker særlig etter nyutdannede, men også mer erfarne talenter med 1-3 års erfaring.

Du blir en del av vårt entrepriseteam og kan forvente å jobbe med hele byggebransjen, både med landbaserte prosjekter og infrastrukturprosjekter, ofte også med internasjonale aktører involvert. På vårt entrepriseteam er vi tett på kundene våre, og vi er opptatt av å forstå byggebransjen. Vi er også bransjeledende innen BIM og engasjerer oss i hvordan entrepriseprosjekter kan og bør organiseres fremover. Vi tror på å ta del i bransjeutviklingen og vi ser gjerne etter kandidater som deler vårt engasjement.

I Selmer får du som advokatfullmektig en viktig rolle i oppdragsgjennomføringen. Vi legger vekt på at du har svært god faglig kompetanse og evnen til å ta initiativ fra tidlig i din karriere. Du er nysgjerrig og ønsker å dele kompetanse i et kunnskapsmiljø med stort oppdragstilfang. Det er viktig at du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og ønsker å yte det lille ekstra. Og det er heller ingen ulempe om du (som oss) er uhøytidelig og nedpå.

Hos oss får du et tilrettelagt talentutviklingsprogram for egen utvikling og progresjon. Gjennom talentutviklingsprogrammet følger det tett oppfølging av erfarne advokater som sørger for at du får utnyttet ditt potensiale. Vi har inngått samarbeid med noen av verdens ledende universiteter som Harvard og Oxford for å kunne tilby skreddersydd og tilrettelagt utvikling for våre ansatte.

Selmer har et ungt, profesjonelt og tverrfaglig miljø som kjennetegnes av kjerneverdiene tett på, drivkraft, takhøyde og begeistring. Som ansatt hos oss får du muligheten til å jobbe tett på næringslivet sammen med det vi mener er bransjens beste kolleger.

Vi vurderer søknader fortløpende, derfor anbefaler vi at du søker så fort som mulig. Frist for å sende inn søknad er 1. november.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med partnerne Mads Fuglesang og Johannes Meyer-Myklestad eller HR-konsulent Kine Brekke Isaksen.

Powered by Labrador CMS