ADVOKATJOBB:

Danske Bank ser etter dyktige skatteadvokater!

Søknadsfrist: 16. januar

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale røtter og med broer til resten av verden. I over 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å realisere sine ambisjoner.


Søknadsfrist: 16. januar


Arbeidssted: Oslo eller Trondheim

Jobbtype: Skatteadvokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi er en av Nordens største finansielle aktører og gjør daglig forretninger over hele verden. Danske Bank Private Banking er spesialisert innen formuesforvaltning og tilbyr skreddersydde løsninger for velstående privatpersoner, familier, holding-/investeringsselskaper og stiftelser. Vi har en sterk markedsposisjon og har lagt ambisiøse mål for de kommende årene. Nå ser vi etter skatteadvokater til vårt team i Oslo eller Trondheim.

Dine mest sentrale oppgaver vil være å være rådgiver for våre kunder rundt skatt, selskapsstruktur og neste generasjon. Du hjelper kundene med hva de skal gjøre med sine verdier og hvordan de skal forholde seg til eksisterende regler. Det mest sentrale i rollen vil være å fungere som en samtalepartner for kunder og rådgivere. Dette kan gjelde informasjon om organisering av formue/generasjonsskifte, eller skatteregler for produkter og investeringer. Det kan også være veiledning rundt ektepakt, testament, fullmakt etc.

Vi ser etter en person som er utadvendt, flink til å snakke med kunder om vanskelige tema, og med erfaring innenfor selskapsstruktur, formuesoppbygging, skatt, arv, generasjonsskifte og familierett. Dersom du har erfaring med juridisk rådgivning til formuende kunder vil det være en stor fordel. Person vi søker må ha master i rettsvitenskap eller cand.jur. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Du vil være tilknyttet vårt team med advokater, som er lokalisert i Oslo og Trondheim.

Du må ha gode sosiale egenskaper, være samarbeidsdyktig, men også evne å jobbe selvstendig. Du må være flink til å kommunisere lettfattelig både muntlig og skriftlig, og gjerne ha erfaring med å avholde seminarer. Kundene våre befinner seg over hele landet, så deler av kontakten vil være digital.

Arbeidssted: Oslo eller Trondheim.

Vi tilbyr

denne rollen vil du få muligheten til å arbeide med engasjerte og dyktige medarbeidere, spennende kunder og et bredt nettverk av samarbeidspartnere innad i banken. Vi har en stor grad av fleksibilitet og mulighet til å planlegge egen arbeidsdag. Du får arbeide med dyktige kollegaer som spiller hverandre gode, i en selvstendig rolle med mye ansvar og allsidige oppgaver. I tillegg får du en arbeidsgiver som er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar, og som jobber aktivt med prioriterte områder der vi mener vi har størst mulighet til å påvirke.

Danske Bank verdsetter mangfold i ansettelsene vi gjør. Dette betyr å skape en arbeidsplass hvor individuelle forskjeller blir verdsatt, respektert og benyttet på en måte som gjør at hver enkelt person kan få benyttet sine individuelle styrker og talenter. Vi oppmuntrer alle til å søke på stillingen, uavhengig av bakgrunn.

Interessert?

Søknader vurderes fortløpende. Elektronisk søknad, med kopi av vitnemål, attester og CV snarest.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
Janicke Udbye Løvaas, Head of Private Banking NO, på telefon +47 97038685.

Powered by Labrador CMS